L
Ladycarooo
Gość
Dziewczyny przed chwila widzialam bociana wczoraj mi sie skonczyl okres czy jestem w ciazy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
100%owy cionszDziewczyny przed chwila widzialam bociana wczoraj mi sie skonczyl okres czy jestem w ciazy?
jeśli boli Cię do tego ząb to na 100%!Dziewczyny przed chwila widzialam bociana wczoraj mi sie skonczyl okres czy jestem w ciazy?
ja już szczerze nie daje rady oglądać na fb czy insta tych sesji ciążowych, zdjęć maluchów itp. Dobijają mnieJa Ci się nie dziwie, bo teraz dla mnie każde dziecko, czy ciąża w rodzinie to mega przykrość... Tak już chyba jest z dziewczynami, w naszej sytuacji, większość się tak zachowuje
Ja jesli nie znam historii danych osob staram sobie tłumaczyć, że Nie wiem jaką drogę przeszla ta osoba. A może cięższą niz mi sie wydaje?ja już szczerze nie daje rady oglądać na fb czy insta tych sesji ciążowych, zdjęć maluchów itp. Dobijają mnie![]()
jak nie znam to tez aż tak mnie to nie rusza. Ale za to jak wiem ze dana osoba wpadła ale zachodzi w pierwszym cyklu starań to nie daje radyJa jesli nie znam historii danych osob staram sobie tłumaczyć, że Nie wiem jaką drogę przeszla ta osoba. A może cięższą niz mi sie wydaje?
Tak, mnie chyba najbardziej boli jak ktos zachodzi od razu. Decyduje sie -ciąża. I nawet nie wie pewnie jakie ma szczescie....jak nie znam to tez aż tak mnie to nie rusza. Ale za to jak wiem ze dana osoba wpadła ale zachodzi w pierwszym cyklu starań to nie daje rady![]()
A biały czy czarny bocian? Bo jak czarny to kupuj już wózek podwójnyDziewczyny przed chwila widzialam bociana wczoraj mi sie skonczyl okres czy jestem w ciazy?