Erinti7
Fanka BB :)
Od kilku dni biorę ovulomed max- znajoma mi poleciła, podobno po 3 miesiącach stosowania miała regularniejsze cykle i więcej śluzu.Dziewczyny jakie suple polecacie
A żeby nie zwariować biorę ashwaghandę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od kilku dni biorę ovulomed max- znajoma mi poleciła, podobno po 3 miesiącach stosowania miała regularniejsze cykle i więcej śluzu.Dziewczyny jakie suple polecacie
Ja biorę pregne start, Wit d, Wit C, B complex, ovarin, koenzym q10 i tran jak mi się przypomni.Dziewczyny jakie suple polecacie
Od mojej pierwszej wizyty w klinice do punkcji minęło pol rokuA tak z zabawnych historii to usłyszałam od zaprzyjaźnionej lekarki (ale nie ginekolog) żebym sobie od razu po CP in vitro zrobiła żeby się nie stresować... I sobie zwizualizowalam jak ide do kliniki i mowie w okienku " dzień dobry, poproszę invitro"![]()
Nie wiem kiedy się to wysłało jak nie skończyłam pisaćDziewczyny jakie suple polecacie
A ja ze pregne XDDDNie wiem kiedy się to wysłało jak nie skończyłam pisać
Jakie suple polecacie dla mojego starego, kończą mu się obecne i muszę zamówić nowe, aktualnie bierze Płodność Men ale śmierdzą niemiłosiernie![]()
Moj bierze fertilman i narzeka tylko ze sa niebieskieNie wiem kiedy się to wysłało jak nie skończyłam pisać
Jakie suple polecacie dla mojego starego, kończą mu się obecne i muszę zamówić nowe, aktualnie bierze Płodność Men ale śmierdzą niemiłosiernie![]()
Aaa i zamowilam jeszcze olej z czarnuszki w kapsułkach ale to dopiero idzie do nasMoj bierze fertilman i narzeka tylko ze sa niebieskie![]()
Pregne też kupię, bo teraz biorę Actifolin, ale jak polecacie to kupięA ja ze pregne XDDD
Mój brał Fertilman plus, jak się udało to przestał i ciężko go zmusić do systematyczności. Teraz kupiłam pojemniczek na leki, sobie porozdzielam i jak będę mu dawać do rączki to ofc też spokojnie weźmie.Nie wiem kiedy się to wysłało jak nie skończyłam pisać