Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dla każdego inaczej. Dla mnie to był luz, bolało jak na okres lekko. Nie jest super przyjemne, ale w ogóle luz. Ale są dziewczyny, które bardzo boliDziewczyny a jak z badaniem drożności ? Znośne ? Czy bardzo boli?
Bez znieczulenia miałaś ?dla każdego inaczej. Dla mnie to był luz, bolało jak na okres lekko. Nie jest super przyjemne, ale w ogóle luz. Ale są dziewczyny, które bardzo boli
nawet nikt mi nie zaproponowałBez znieczulenia miałaś ?
Miałam sono hsg, bez znieczulenia - ponoć nie jest konieczne. Bolało mnie mocno, ale na szczęście trwało to bardzo krótko więc do wytrzymania, ale nie powiem że nie miałam ochoty kopnąć lekarzaDziewczyny a jak z badaniem drożności ? Znośne ? Czy bardzo boli?
Mnie bolało jak piErun, a warto zaznaczyć, ze z zapaleniem wyrostka przechodziłam trzy dni i jak wylądowałam w szpitalu to się za głowę łapali jak to przeżyłamDziewczyny a jak z badaniem drożności ? Znośne ? Czy bardzo boli?
ja bardzo chętnie przytule profile na instaKtoś tu wspomniał o fizjoterapii uroginekologicznej. Ja też skorzystałam i mega polecam. Miałam zbyt spięte mięśnie dna miednicy przez co bolało mnie uprawianie seksu. Tzn bolał mnie tylko moment wkładania penisa, potem mięśnie odpuszczały i już nic nie bolało. Ale czasem ból był tak silny, że musieliśmy przerwaćna terapii fizjoterapeutka zrobiła wywiad, masowała mnie TAM
i dała dużo ćwiczeń do domu po których mniej więcej po 3 miesiącach ból minął i już nie wrócił
a w kontekcie starań o ciążę to mięśnie i tkanki muszą być dobrze dotlenione więc nie mogą być ciągle spięte. Mogę znowu polecić kilka kont na instagramie z obszerną wiedzą na ten temat
![]()