Carnation
Aktywna w BB
Tak chciałabym Cię przytulićJa testow nie kupuje. U mnie to jest już raczej co miesięczne utwierdzanie się w przekonaniu, ze się nie Uda niż ze może się udało
Bardzo mi przykro, że tak to czujesz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak chciałabym Cię przytulićJa testow nie kupuje. U mnie to jest już raczej co miesięczne utwierdzanie się w przekonaniu, ze się nie Uda niż ze może się udało
Mi teżDlugo sie nie nacieszylam ta wiadomością.. nawet jeśli do konca nie dowierzałam i z tylu glowy mialam ze ten wynik jest niski,to właśnie dostalam okres i strasznie mi przykro..![]()
Przykro mi :-( A miałam nadzieję że to może bardzo pozna owulacja i temu taka niska beta.Dlugo sie nie nacieszylam ta wiadomością.. nawet jeśli do konca nie dowierzałam i z tylu glowy mialam ze ten wynik jest niski,to właśnie dostalam okres i strasznie mi przykro..![]()
nie wiem jakie metody oceny mają niemieckie laboratoria, ale w polskim standardzie to nie była ciążaDzieki dziewczynki, popłakałam i trza się wziac w garść. Szkoda tylko ze ten okres nie przyszedl przed wynikami i zdążyłam powiedziec mojemu K. Ehh ale i tak cudownie bylo widziec jego radość..
Czyli co dziewczynki, to byla ciaza biochemiczna? Jak mam to traktować bo sama nie wiem..?
Tylko dlaczego te pozytywne testy.. ?owszem blade, ale pozytywne.. sorki ze mecze temat ale Wy macie wiecej doświadczenia a ja jestem totalnie zielona..nie wiem jakie metody oceny mają niemieckie laboratoria, ale w polskim standardzie to nie była ciąża
Bardzo dziękujeTak chciałabym Cię przytulić
Bardzo mi przykro, że tak to czujesz![]()
no ja uważam, że one nie były pozytywne. Mam takich na koncie naprawdę wiele jak i mnóstwo dziewczyn tutaj i beta 0. Należy pamiętać, że produkcja testu to kilka grosz. Kawałek kartki na którą sikamy.Tylko dlaczego te pozytywne testy.. ?owszem blade, ale pozytywne.. sorki ze mecze temat ale Wy macie wiecej doświadczenia a ja jestem totalnie zielona..![]()