reklama

Staraczki 2022

reklama
Dzieki dziewczynki, popłakałam i trza się wziac w garść. Szkoda tylko ze ten okres nie przyszedl przed wynikami i zdążyłam powiedziec mojemu K. Ehh ale i tak cudownie bylo widziec jego radość..
Czyli co dziewczynki, to byla ciaza biochemiczna? Jak mam to traktować bo sama nie wiem..?

Dzieki dziewczynki, popłakałam i trza się wziac w garść. Szkoda tylko ze ten okres nie przyszedl przed wynikami i zdążyłam powiedziec mojemu K. Ehh ale i tak cudownie bylo widziec jego radość..
Czyli co dziewczynki, to byla ciaza biochemiczna? Jak mam to traktować bo sama nie wiem..?
nie wiem jakie metody oceny mają niemieckie laboratoria, ale w polskim standardzie to nie była ciąża

Tylko dlaczego te pozytywne testy.. ?owszem blade, ale pozytywne.. sorki ze mecze temat ale Wy macie wiecej doświadczenia a ja jestem totalnie zielona..😔
no ja uważam, że one nie były pozytywne. Mam takich na koncie naprawdę wiele jak i mnóstwo dziewczyn tutaj i beta 0. Należy pamiętać, że produkcja testu to kilka grosz. Kawałek kartki na którą sikamy.

reklama
Lepiej dla zdrowia psychicznego przyjąć ze to po prostu były dziwne normy laboratoryjne. Nic ci nie da główkowanie czy to był biochem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry