Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to my na fragmentację tez musimy czekać dłużejZ fragmentaryzacją z tego co wiem
Fragmentaryzację… Boże, to nie jest mój dzień XDA to my na fragmentację tez musimy czekać dłużej![]()
Współczuję, dali ci jednak iskierkę nadziei a wyszło jak wyszło...Wirtualnie przytulamDlugo sie nie nacieszylam ta wiadomością.. nawet jeśli do konca nie dowierzałam i z tylu glowy mialam ze ten wynik jest niski,to właśnie dostalam okres i strasznie mi przykro..![]()
Mnie też dość z zaskoczenia, tak też miałam po pierwszym zabiegu długi czas że nagle o krwawienie. Dziś też z zaskoczenia, trochę wieczorem coś tam ćmiło, ale to ból nad ranem jednak był pierwszym objawem. I cycki po owu pierwszy raz wogóle nie bolały :ONie gadam z Tobąbo przez te heheszki o okresie i do mnie dzisiaj przyszedł. Nienawidzę tego. Nadal cycki małe, woda nienabrana. Bierze mnie to z zaskoczenia
Mam nadzieję, że nie będzie się ze mnie lało strumieniem po tym zabiegu.
O tak, mam tak samo. Nie znoszę czekac, chciałabym już mieć wyniki badan i działaćMnie znów nie opuszcza myśl, ze nic z tego.
Nie myśle już o staraniach, witaminach, badaniach itp.. wkurzam się jedynie ze dopiero w przyszłym tyg możemy zrobić tą immunologie bo ja wole wszystko raz dwa ale tak to jest mi wszystko jedno.
Chyba moja podświadomość już mnie przyzwyczaja do myśli, ze sie nie uda.
Dokładnie wiem co czujesz, jesteśmy w tym samym miejscu. Na razy aż dziw mnie bierze, że ktoś obcy, gdzieś w kraju werbalizuje moje myśli na tym forumMnie znów nie opuszcza myśl, ze nic z tego.
Nie myśle już o staraniach, witaminach, badaniach itp.. wkurzam się jedynie ze dopiero w przyszłym tyg możemy zrobić tą immunologie bo ja wole wszystko raz dwa ale tak to jest mi wszystko jedno.
Chyba moja podświadomość już mnie przyzwyczaja do myśli, ze sie nie uda.