Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tak mam przy niektórych cyklach przy owu, że się wyprostować nie mogęDzięki, moja głupia głowa podsunęła mi myśl, ze jeśli to owulacja (nie mam swoich) to lek rozkurczowy może ją powstrzymać. Stary już biegnie do apteki.
Zazuu widzę, że Twoja wiedza jest ogromna. Tak się do Ciebie zwrócę, ale wiesz czy jeżeli badałam proga w 9dpo i był wysoki (28) to mogę wykluczyć niedomagę? Czy mimo wszystko próg może potem drastycznie spaść?
Ja owulacje mam tylko dzięki letrozolowi+ovitrelle, nigdy wcześniej mnie taki ból nie chwycił stąd moja panika i brak wiedzy co mogę a czego nie. Normalnie pomyślałabym, ze to zapalenie wyrostka, gdyby nie to, że go nie mamja tak mam przy niektórych cyklach przy owu, że się wyprostować nie mogęJakby mnie coś blokowało w jajnikach
Wtedy tylko chodzę i syczę co chwilę i żadne leki mi owulacji nie zahamowały
![]()
Mniecod pewnego czasu właściwie od samej owu aż do dzisiaj czyli 4 dnia przed @ kłuje lewy jajnik. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam. I zastanawiam się co to może być
Nie życzę Ci tego, ale po wielu miesiącach człowiek już się trochę uodparnia. Oczywiście zależy od człowieka i wrażliwości jak to przeżywa. Trzymam kciuki, zeby szybko Ci się udało.A jak sobie radzicie z tym smutkiem i rozczarowaniem ? To był nasz pierwszy cykl starań ale myślałam , że to będzie „już”. A tutaj czuje nadchodzącą @. I jest mi tak strasznie przykro i źle. I już sobie wmawiam , że na pewno nigdy nie będzie mi dane być mamą.
Hej dziewczyny, takie szybkie pytanie. Do @ mam 5 dni i zauwazylam dzis male plamienie. Nieduże, dwie krople krwii. Potem juz nic. Miałyście tak przed "kalendarzowym okresie"?