Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a ja jestem 3/4 dni po owulacji i od rana mam mdłości, czy to cionsz? Czy kompletować już wyprawkę?Na test jeszcze za wcześnie ale na 100% to objawy ciążowe bo nigdy nie miałam mdłości po owulacji. Do tego mam 2 pryszcze. To chyba bliźniaki!
![]()
ja się staram nie pić i ogólnie zatrzymać ten mocz dłużej żeby był bardziej skoncentrowany, ale niestety od 6 lat walczę z pęcherzem nadreaktywnym a co za tym idzie wizyty w toalecie co max 2h to u mnie standard…Dziewczyny testy owulacyjne robicie tak, że nie pijecie przez 2 h i nie robicie siusiu ?
na pewno możesz już chociaż komplementować te wyprawkęDziewczyny a ja jestem 3/4 dni po owulacji i od rana mam mdłości, czy to cionsz? Czy kompletować już wyprawkę?Na test jeszcze za wcześnie ale na 100% to objawy ciążowe bo nigdy nie miałam mdłości po owulacji. Do tego mam 2 pryszcze. To chyba bliźniaki!
![]()
![]()
uważaj z wyciskaniem tych pryszczy bo jak to zrobisz to będzie po ciąży! Wiem co mowię, u mnie w rodzinie był taki przypadek!Dziewczyny a ja jestem 3/4 dni po owulacji i od rana mam mdłości, czy to cionsz? Czy kompletować już wyprawkę?Na test jeszcze za wcześnie ale na 100% to objawy ciążowe bo nigdy nie miałam mdłości po owulacji. Do tego mam 2 pryszcze. To chyba bliźniaki!
![]()
![]()
Ja 35Ja 33 ... kto da więcej?
W sumie kompletować mogę, może się przyda jak naprawdę zajdę w ciążę.na pewno możesz już chociaż komplementować te wyprawkę![]()
pryszczowa aborcja!uważaj z wyciskaniem tych pryszczy bo jak to zrobisz to będzie po ciąży! Wiem co mowię, u mnie w rodzinie był taki przypadek!
![]()
O nie! To już wiem dlaczego straciłam tyle ciąż! Wyciskałam wszystkie pryszcze.uważaj z wyciskaniem tych pryszczy bo jak to zrobisz to będzie po ciąży! Wiem co mowię, u mnie w rodzinie był taki przypadek!
![]()
O nie! To już wiem dlaczego straciłam tyle ciąż! Wyciskałam wszystkie pryszcze.następnym razem zostawię je w spokoju i napewno będzie dobrze!
uważaj z wyciskaniem tych pryszczy bo jak to zrobisz to będzie po ciąży! Wiem co mowię, u mnie w rodzinie był taki przypadek!
![]()
Przeczyta to jakaś zdesperowana nastolatka i będzie miała nam za złe, że nasz sposób na aborcje nie działa.pryszczowa aborcja!