Owulacja
Fanka BB :)
Wąż rzeczny jest niebezpiecznynie wiem czy ktoś podejmie się interpretacji tego dzieła![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wąż rzeczny jest niebezpiecznynie wiem czy ktoś podejmie się interpretacji tego dzieła![]()
Tirururu… XDWąż rzeczny jest niebezpieczny
A ja np jestem królową wszerzchwiata i zalozylam ten wątekFajnie jak ktoś poświęca czas na przeczytanie co sie tutaj dzieje przed pierwszym postemto nie zdarza się często
ja np nic nie przeczytałam przed napisaniem
![]()
Ale ci się oberwie za siedzenie cicho ...
@Ladycarooo @Zazuu @niematkawariatka ratujcie, chcą bić!Ale ci się oberwie za siedzenie cicho ...![]()
Wysoki kortyzol powiązany jest z podwyższonym testosteronem? Czy mylę coś?Podwyższony kortyzol może blokować owulacje wiec warto zbadać. Tylko koniecznie odpocznij przed badaniem, nie tak jak ja na wariata biegiem a potem kortyzol milionpińcetstodziewińcet
Masz szczęście że ciężarnych się nie bije@Ladycarooo @Zazuu @niematkawariatka ratujcie, chcą bić!
Ja po prostu tak bardzo bałam się wygłupić …
Nie wiem czy zasnę.Idz spać bo ciężarne nie mogą się przemęczać, a potem poprosimy @Kamilad żeby zabrała Cię na styczniowki![]()