G
Gosiek87
Gość
Dzień dobry kochane
jak tam Wasze starania? Ja zrobiłam test dzisiaj rano...do @ jeszcze 5 dni...Wynik negatywny
robiłam z porannego moczu pink test ( podobno wykrywa już ciążę 6 dni po owu )...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma testu wykrywającego 6 dpo. 6 dpo dopiero dochodzi do zagnieżdżenia i to biorąc pod uwagę najwcześniejsza możliwośćDzień dobry kochanejak tam Wasze starania? Ja zrobiłam test dzisiaj rano...do @ jeszcze 5 dni...Wynik negatywny
robiłam z porannego moczu pink test ( podobno wykrywa już ciążę 6 dni po owu )...
tam jest chyba napisane, że 6 dni po zapłodnieniu, więc 8 dni po owu by wychodziłoNie ma testu wykrywającego 6 dpo. 6 dpo dopiero dochodzi do zagnieżdżenia i to biorąc pod uwagę najwcześniejsza możliwość
Nie ma testu wykrywającego… wait XDtam jest chyba napisane, że 6 dni po zapłodnieniu, więc 8 dni po owu by wychodziło![]()
nie! Tam jest napisane, że wykrywa ciąże 6 dni wcześniejtam jest chyba napisane, że 6 dni po zapłodnieniu, więc 8 dni po owu by wychodziło![]()
a to mówi nam całe jajco xDnie! Tam jest napisane, że wykrywa ciąże 6 dni wcześniej![]()
no jak to! Każdy zwykły test wykrywa najwcześniej w dniu spodziewanego okresu, a ten 6 dni wcześnieja to mówi nam całe jajco xD
Biere. Dziś będzie seks to akurat na weekend zrobię test i będę już wiedzieć. A wy se czekajciePrzebijcie tego dzbana
ale po co masz robić test jak znasz swój organizm?Biere. Dziś będzie seks to akurat na weekend zrobię test i będę już wiedzieć. A wy se czekajcie![]()