U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A rób jeśli Tobie to pomoże, ja wczoraj zrobiłam bete po 5 dpo i tak wiem że nie miało to sensu ale zrobiłam i wiecie co? Było mi cudownieDzisiaj przyjdą moje pinki. Zapytałabym, czy myślicie, że mogę sobie zrobić tak z dupy testa, oczywiście bez żadnych podstaw i sensu, ale wiem, że odpiszecie, że kto mi zabronikompletnie nie wiem jak wygląda mój cykl po poronieniu, także nie wiem kiedy będę mieć okres, czy owu była i kiedy jak coś xD
No niestety jak tak se mocno średnio. Lekarz koniecznie. Ja bym już wdrażała jakieś suple, dietę płodnościową, ruch, nieprzegrzewanie jajek.Dziewczyny bardzo was proszę o interpretację wyników nasienia. Oczywiście skonsultujemy z lekarzem,ale nie znam się na wynikach.
No ja słyszę, ze się za bardzo spinam, ze za szybko testy robię, ze powinnam czerpać przyjemnosc z seksu itpU mnie to samo... nie przyznajemy się 2 w rodzinie bo chcemy uniknąć dopytywania i tak jest mimo wszystko latwiejprzykaciolki wiedza ale nie rozumieja
a to poczucie samotnosci w tym problemie jest straszne, wiadomo ze jest maz ale jednak nikt nie zrozumie kobiety tak jak inna kobieta
![]()
Mogłabyś dokładniej coś powiedzieć?No niestety jak tak se mocno średnio. Lekarz koniecznie. Ja bym już wdrażała jakieś suple, dietę płodnościową, ruch, nieprzegrzewanie jajek.
Kurde przez Ciebie aż się popłakałama weź nie pier*ol
Każda chce stąd iść, to nie meta tylko przystanek