U
użytkownik 207953
Gość
pokaz! Mój duch okazał zie być ładna betkaA tak poza tym to zrobiłam dzisiaj pinka i widziałam kreskę ducha. Naprawdę, był duch cienia cienia, im dłużej ja sobie wyobrażałam tym bardziej była widoczna![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pokaz! Mój duch okazał zie być ładna betkaA tak poza tym to zrobiłam dzisiaj pinka i widziałam kreskę ducha. Naprawdę, był duch cienia cienia, im dłużej ja sobie wyobrażałam tym bardziej była widoczna![]()
Tez mam w planach przeleciec starego, ale poki co siedze jak jabba w dresie, to myślę ze może nie polecieć na mnie xDWłaśnie posprzątałam łazienkę, odwaliłam się w mini, poprawiłam makijaż i idę przeleciec starego do garażunie mam majtek, żeby było łatwiej
sorry, ale nikomu innemu bym tego nie powiedziała xD Tylko Wam
![]()
jak się nie spodoba na brudno to i na ładno trudno - tak mówi moja babciaTez mam w planach przeleciec starego, ale poki co siedze jak jabba w dresie, to myślę ze może nie polecieć na mnie xD
To prawda, jemu to nie przeszkadza, raz probowal mnie przeleciec jak mialam maske na glowie owinięta folia xD wygladalam jak lysa osoba, nie dalam radyjak się nie spodoba na brudno to i na ładno trudno - tak mówi moja babcia
Nie no, ja to tak w żartach napisałam tylkopokaz! Mój duch okazał zie być ładna betka![]()
Jak kocha to nic mu nie przeszkadza, a Twój Cię bardzo kocha, to się nie dziw, że nawet lysa by Cię chciałTo prawda, jemu to nie przeszkadza, raz probowal mnie przeleciec jak mialam maske na glowie owinięta folia xD wygladalam jak lysa osoba, nie dalam rady![]()
a wez, już uwierzyłamNie no, ja to tak w żartach napisałam tylkobiel jest rzecz jasna, zresztą w tym cyklu nie mogę zjasc, bo to pierwszy po poronieniu. Choć w sumie poronienie samoistne, nic tam mi nie zostało brzydkiego, ale skoro Gin tak kazała odczekać to se czekam. I na usg jak zwykle miałam duża ilość drobnych pęcherzyków, żadnego dominującego, więc bez stymulacji owulek nie będzie. Czyli tak jak przez ostatni rok xD dlatego też się nie zabezpieczam, bo wiem, że nie zajdę bez stymulacji
No jak już mojemu się zachce to robi takie rzeczy które mi by nie przyszły do głowy typu dobieranie się w kolejce do bramek na autostradzieTo prawda, jemu to nie przeszkadza, raz probowal mnie przeleciec jak mialam maske na glowie owinięta folia xD wygladalam jak lysa osoba, nie dalam rady![]()
Najlepsze ze mi się często chce w czasie okresuPodoba mi się tu! U mnie podobne plany - chociaż stary cały dzień mi gdzieś uciekaa ja po okresie chodzę nagrzana cały dzień
![]()