L
Ladycarooo
Gość
No typ mi się udał, nie powiemKochany mąż![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No typ mi się udał, nie powiemKochany mąż![]()
Sama go w końcu wybrałaśNo typ mi się udał, nie powiem![]()
Ooo chyba tez tego nie widziałam, a mam ochotę na bajkePiekna jest. O czekaniu i mijaniu się. Tak w życiu jest - trzeba trafić na ta jedna właściwą chwile.
W temacie bajek nie wiem czy widzialas Odlot. Oczywiście tez beczałam na tym jak szalona jak 1 raz ogladalam, ale ostatnio uderzyło mnie ze tam też jest motyw ciazy i straty. I walnęło mnie jeszcze bardziej
wspaniałePiosenka z bajki. Proszę się ze mnie nie śmiać
ja biorę dupka. Dziś 8 w niedzielę kończę i niech ten okres nakurvvia bo niedługo utne se sutki tak okrutnie mnie bolą@Zazuu który już masz dzień z luteiną?
Zazuu zobowiązuje do kochania Disneyawspaniałe
Kocham Disneya każdym skrawkiem duszy
Bo ja dzisiaj trzeci dzień, a też już bym chciała okres. Apka mi mówi że mam 52 dni spóźnieniaja biorę dupka. Dziś 8 w niedzielę kończę i niech ten okres nakurvvia bo niedługo utne se sutki tak okrutnie mnie bolą![]()
Czyli bierzesz jednak 10ja biorę dupka. Dziś 8 w niedzielę kończę i niech ten okres nakurvvia bo niedługo utne se sutki tak okrutnie mnie bolą![]()
tak bo mnie taka jedna na priv zjebawszy i co mam zrobićCzyli bierzesz jednak 10![]()