L
Ladycarooo
Gość
bedzie dobrze <3 gdzie te wyniki!!Jest to jakas myśljak tylko przyrosty i próg będzie dobry i w ogole będzie dobrze…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bedzie dobrze <3 gdzie te wyniki!!Jest to jakas myśljak tylko przyrosty i próg będzie dobry i w ogole będzie dobrze…
Mąż zabronił ogladac przed 22bedzie dobrze <3 gdzie te wyniki!!
Ja się nie obrażę, też się śmieje z tego xDEj nie obrazicie się jak będę wrzucać takie memy? Śmiać mi się chce z tego![]()
No pewnie ze nie, brakuje tego, trafilas w niszę rynkową XDEj nie obrazicie się jak będę wrzucać takie memy? Śmiać mi się chce z tego![]()
Właśnie, dawaj więcej!No pewnie ze nie, brakuje tego, trafilas w niszę rynkową XD
byłaś mało groźnaA jak ja cię zjebywalam to nie chciałaś mnie słuchać XD a ja cię słucham zawsze
to jest wspaniałeZobacz załącznik 1401078
Zobaczcie, zrobiłam pierwszego w życiu mema. Jak Wam się podoba?
a to powinno być dopięte do pierwszego posta. Apeluje o to!Patrzcie, zrobiłam kolejnego xD
Zobacz załącznik 1401080
Wrzucaj! Rozwijaj się! Uwalniaj emocjeEj nie obrazicie się jak będę wrzucać takie memy? Śmiać mi się chce z tego![]()
![]()