L
Ladycarooo
Gość
o to ja muszę obejrzeć 2 sezon Bridgecośtam
bo 1 mi się podobał chociaż był dość zabawny
ale ja lubię seriale w takim klimacie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OitnbO matko! Tak! Też jej nie znosiłam
Tak samo jak w Orange is the new black nie lubię Piper i w Uwięzionych główna bohaterka Macarena - one są chyba tworzone po to, żeby w*urwiać![]()
Popuszczaj i rozcieraj, nikt się nie zorientujeU nas tez wieje, najgorzej bylo jak pod wielka gore wiatr wiał w przeciwna stronęprzez chwilę też padało... a teraz nie mam nawet siły wstać siku
![]()
zrobiłam rano Pinka strumieniowego i białoTo pewka ze machaj test!
Cały czas planuję się zabrać za pierwszy! ;-) Ale pewnie dopiero w wakacje...o to ja muszę obejrzeć 2 sezon Bridgecośtambo 1 mi się podobał chociaż był dość zabawny
ale ja lubię seriale w takim klimacie
![]()
DalejDziewczyny bo sama nie widm myślicie ze któryś to już pik czy dalej testować ?
A bliźnięta kiedy?Jako naczelna zodiakara informuję, że maj, czerwiec skorpion zachodzi w ciąże xD
To chyba muszę przyspieszyć starania![]()
A lew kiedy?Jako naczelna zodiakara informuję, że maj, czerwiec skorpion zachodzi w ciąże xD
mówisz to od pół roku i dalej brak cionszaJako naczelna zodiakara informuję, że maj, czerwiec skorpion zachodzi w ciąże xD