• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2022

reklama
Jesu coś zacytowałam jak cymbał
to chyba miała być odpowiedź do mojego komentarza.
Słuchajcie, wiem że są osoby z takim samym problemem, ale to spadło na mnie jak jakaś bomba… miałam cichą nadzieję że jest problem tylko z ruchliwością a tu się okazuje że nie ma ani jednego o prawidłowej budowie…
Wszelkie rady co dalej robić chętnie przyjmę, mam już zapisany jeden post od Ciebie @Zazuu odnośnie diety ale może polecicie jakieś suple jeszcze przed wizytą u specjalisty?

to chyba miała być odpowiedź do mojego komentarza.
Słuchajcie, wiem że są osoby z takim samym problemem, ale to spadło na mnie jak jakaś bomba… miałam cichą nadzieję że jest problem tylko z ruchliwością a tu się okazuje że nie ma ani jednego o prawidłowej budowie…
Wszelkie rady co dalej robić chętnie przyjmę, mam już zapisany jeden post od Ciebie @Zazuu odnośnie diety ale może polecicie jakieś suple jeszcze przed wizytą u specjalisty?
W suple to @Ladycarooo potrafi najlepiej 🥰
Ja polecam od akademii płodności e-book albo płodnościowe smoothie (tu bardziej niż same smoothie ciekawe są wskazówki co jak działa na nasienie) albo jeśli Twój partner jest współpracujący to fajnie pewnie byłoby pomyśleć o tym e-booku na poprawę nasienia

No i bokserki z h&m które były zbawieniem dla mojego Starego (fana bokserek tak obcisłych, że oczami wyobraźni widziałam jądra błagające o tlen) a do tych luźnych bardzo się przekonał (tylko do spania i chodzenia po domu, ale już nie wyobraża sobie spać w czymś obcisłym) u @Bibi89 chyba też te bokserki się sprawdziły?

No i bokserki z h&m które były zbawieniem dla mojego Starego (fana bokserek tak obcisłych, że oczami wyobraźni widziałam jądra błagające o tlen) a do tych luźnych bardzo się przekonał (tylko do spania i chodzenia po domu, ale już nie wyobraża sobie spać w czymś obcisłym) u @Bibi89 chyba też te bokserki się sprawdziły?
Nie wiem czemu ale jądra błagające o tlen mnie całkowicie rozbroiły ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry