Nel331
Fanka BB :)
Tylko ze to nie było moje widzimy sięPrzegięcie i w jedną i w drugą stronę nie służy. Chociaż fakt, w podróży jestem świetna. Nigdy nie chce postoju na siku![]()
Pomogło mi magiczne odpuszczenie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko ze to nie było moje widzimy sięPrzegięcie i w jedną i w drugą stronę nie służy. Chociaż fakt, w podróży jestem świetna. Nigdy nie chce postoju na siku![]()
Odpuściłaś sikanie?Tylko ze to nie było moje widzimy sięmiałam nawet leki ale były mało skuteczne.
Pomogło mi magiczne odpuszczenie![]()
Wiem, u mnie to też nie jest kwestia widzimisię dlatego rozumiem. No ale skrajności ogólnie nie są dobre. Czy te z musu czy te z chciejstwaTylko ze to nie było moje widzimy sięmiałam nawet leki ale były mało skuteczne.
Pomogło mi magiczne odpuszczenie![]()
Odpuściłaś sikanie?![]()
Z tymi podchodami to ja mam tak zawsze. On coś chce a ja "najpierw siku"chciałabym
![]()
Po prostu wypierałam ze łba, ze chce mi się sikać![]()
A najgorzej było jak stary robił podchody do mnie a ja do niego „czekaj muszę siku”![]()
Mam wszystko dokladnie to samo z sikaniem co mowisz. Dodatkowo jak jedziemy w trase to 15 minut po starcie trzeba zajeżdżać na stacje bo moja glowa tak dziala. Nie mam gdzie zrobic - chce mi sie.chciałabym
Po prostu wypierałam ze łba, ze chce mi się sikać
A najgorzej było jak stary robił podchody do mnie a ja do niego „czekaj muszę siku”![]()
Dziękuje, ze nie jestem samaMam wszystko dokladnie to samo z sikaniem co mowisz. Dodatkowo jak jedziemy w trase to 15 minut po starcie trzeba zajeżdżać na stacje bo moja glowa tak dziala. Nie mam gdzie zrobic - chce mi sie.
To ja teraz tak mam, bo wiedźma chrzestna od absyntu kazała mi dużo pic XDChciałabymco prawda już jest lepiej ale jeszcze jakiś czas temu ja potrafiłam dziennie isx do toalety 20 razy i w nocy z 15. 2 kropelki ale musiałam.
![]()
Robi klimat coZ tymi podchodami to ja mam tak zawsze. On coś chce a ja "najpierw siku"![]()
i się słuchajTo ja teraz tak mam, bo wiedźma chrzestna od absyntu kazała mi dużo pic XD