Bibi89
Fanka BB :)
A to już wogole zmienia postać rzeczyRaczej tylko Twój mąż a raczej narzeczony bo pisałaś, że to narzeczony. Bo Ty nie masz własnych środków.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to już wogole zmienia postać rzeczyRaczej tylko Twój mąż a raczej narzeczony bo pisałaś, że to narzeczony. Bo Ty nie masz własnych środków.
jak to moja babunia mawiała...Jak mu zapewnisz? Z czego?![]()
Facet Ci nie daje miłości więc chcesz sobie zrobić dziecko? Żebyś się nie rozczarowała życiem.![]()
chyba mąż z dziadkiem
Facet daje miłość i z tej miłości chcemy mieć wspólne dzieckoJak mu zapewnisz? Z czego?![]()
Ma swoje konto! Z pieniędzmi od rodziców. A drugie ma konto z pieniędzmi faceta więc są wspólneZ hajsu od taty chyba![]()
Tylko ze prawnie rzecz ujmując, to nie są wspólne pieniądze. Chyba ze to sobie uregulujecieFacet daje miłość i z tej miłości chcemy mieć wspólne dzieckoz naszych wspólnych pieniędzy
![]()
Ze wspólnych pieniędzy taty z narzeczonym chciałaś powiedzieć chybaFacet daje miłość i z tej miłości chcemy mieć wspólne dzieckoz naszych wspólnych pieniędzy
![]()
wyższe sfery, nie zrozumieszNie no ale i tak najlepiej jest gardzić kimś kto zarabia 2,5 tys. brutto…
to co gorsza jestem bo nie pracuje ?Ze wspólnych pieniędzy taty z narzeczonym chciałaś powiedzieć chyba![]()
nie, my jesteśmy bo pracujemy. Przecież powiedziałaśto co gorsza jestem bo nie pracuje ?