Nel331
Fanka BB :)
CzarnejNo właśnie chyba odwrotnie bo jakby odciąć Ci teraz kurki od rodziców i męża to jesteś w dupie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CzarnejNo właśnie chyba odwrotnie bo jakby odciąć Ci teraz kurki od rodziców i męża to jesteś w dupie![]()
Nie, bo nawet nie robisz nic w tym kierunku. Studiujesz żeby mieć alimenty, korzystasz z pieniędzy swojego mężczyzny mimo ze formalnie w konkubinacie przysługują ci tylko jak ci je daruje.to co gorsza jestem bo nie pracuje ?
Dziecko tez ma Ci coś dać ?Dziecko ma mi dać miłość![]()
generalnie to poza prawnikiem i lekarzem chyba już niewiele jest zawodów gdzie studia są absolutną koniecznością.Czarneji studia niewiele dadzą, bo pragnę zauważyć ze do zwykłej „budżetówki” biorą ludzi po szkole średniej i jest 200 osób na jedno miejsce
![]()
ja tego nie powiedziałamnie, my jesteśmy bo pracujemy. Przecież powiedziałaś![]()
Ksiądz XDgeneralnie to poza prawnikiem i lekarzem chyba już niewiele jest zawodów gdzie studia są absolutną koniecznością.
Nie ma nic za darmo... ale jak dziecko zacznie zarabiać to go pozwie o alimenty, przecież nie ma źródła dochoduDziecko tez ma Ci coś dać ?
No a jak! 500+, kosiniakoweDziecko tez ma Ci coś dać ?
no nie wiem, rydzyk nie skończył seminarium a świetnie se radziKsiądz XD
o tutaj powiedziałaś.wam porostu życie się nie udało![]()