Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hm, ja chyba się mało znam, ale nie wiem w jaki sposób Duphaston ma pomóc na mięsniaka i torbiel? Progesteron jeśli był w jednosnte ng to jest w porządku. a dupek to przecież właśnie progHej dziewczyny, już raz się przedstawiałam na forum. Nie udzielam sie za bardzo, ale cały czas Was czytam i jestem z Wami. Staramy sie teraz 11 cykl i moja ginekolog cały czas twierdziła, ze wszystko jest okej, ze mamy czekać do roku. Postanowiłam iść do innego lekarza na monitoring owulacji i okazało sie, ze mam torbiel na lewym jajniku, która według lekarza prawdopodobnie hamuje owulacje i mięśniaka w macicy w takim miejscu, ze może utrudniać zagnieżdżenie. Lekarza zapisał branie Duphasonu przed 3 miesiące od 16 do 25 dnia i potem kontrole. Powiedział, ze jeśli to nie pomoże to za 3 miesiące pomyślimy o wycięciu mięśniaka. Już sama nie wiem co mam myśleć. Jestem zła, ze przez poprzedniego lekarza zmarnowałam tyle cykli. Nie wiem czy nie iść jeszcze do kogoś na konsultacje. Może ktoras z Was miała podobno sytuacje i coś doradzi ? Jeszcze dodam ze około 2 miesiące temu badałam progesteron w 21 dniu cyklu i wynik miałam 15
No właśnie wg lekarza ma pomoc we wchłonięciu się torbieliHm, ja chyba się mało znam, ale nie wiem w jaki sposób Duphaston ma pomóc na mięsniaka i torbiel? Progesteron jeśli był w jednosnte ng to jest w porządku. a dupek to przecież właśnie prog
też dostałam dupka ze względu na torbiel, ale po to żeby przyszedł okres bo torbiel się podobno wchlonie z nim. Z tym, że u mnie torbiel to po prostu niepęknięty pęcherzyk z tego cyklu. Ale czemu 3 mscNo właśnie wg lekarza ma pomoc we wchłonięciu się torbieli
Mam wrażenie, że jak lekarze nie wiedzą co mają zrobić to dają duphastonHej dziewczyny, już raz się przedstawiałam na forum. Nie udzielam sie za bardzo, ale cały czas Was czytam i jestem z Wami. Staramy sie teraz 11 cykl i moja ginekolog cały czas twierdziła, ze wszystko jest okej, ze mamy czekać do roku. Postanowiłam iść do innego lekarza na monitoring owulacji i okazało sie, ze mam torbiel na lewym jajniku, która według lekarza prawdopodobnie hamuje owulacje i mięśniaka w macicy w takim miejscu, ze może utrudniać zagnieżdżenie. Lekarza zapisał branie Duphasonu przed 3 miesiące od 16 do 25 dnia i potem kontrole. Powiedział, ze jeśli to nie pomoże to za 3 miesiące pomyślimy o wycięciu mięśniaka. Już sama nie wiem co mam myśleć. Jestem zła, ze przez poprzedniego lekarza zmarnowałam tyle cykli. Nie wiem czy nie iść jeszcze do kogoś na konsultacje. Może ktoras z Was miała podobno sytuacje i coś doradzi ? Jeszcze dodam ze około 2 miesiące temu badałam progesteron w 21 dniu cyklu i wynik miałam 15
JaHej dziewczyny. Czy jest tutaj któraś z was, która mimo brania metforminy nie zaszła w ciążę? I drugie pytanie: czy u którejś z was inozytol popsuł naturalny cykl?
Słyszę w koło siebie same pozytywne historie o tej metforminie, że dziewczyny zachodzą już w pierwszym cyklu brania.
Natomiast w kwestii inozytolu, brałam, i nagle przestałam miesiączkować. Zwalamy to na PCOS, ale teraz tak się zaczęłam zastanawiać czy i on mógł mieć wpływ.
tak i tak.Hej dziewczyny. Czy jest tutaj któraś z was, która mimo brania metforminy nie zaszła w ciążę? I drugie pytanie: czy u którejś z was inozytol popsuł naturalny cykl?
Słyszę w koło siebie same pozytywne historie o tej metforminie, że dziewczyny zachodzą już w pierwszym cyklu brania.
Natomiast w kwestii inozytolu, brałam, i nagle przestałam miesiączkować. Zwalamy to na PCOS, ale teraz tak się zaczęłam zastanawiać czy i on mógł mieć wpływ.
A gdzie jest umiejscowiona ta torbiel?Torbiel ma 32 mm i wg lekarza blokuje owulacje. Czy to jest możliwe? Bo ja sie za bardzo na tym nie znam. Okres mam zawsze co około 25-27 dni. Nigdy nie było z tym problemu.
Brałam metę i nie schudłam ani nie zaszłam w ciążeHej dziewczyny. Czy jest tutaj któraś z was, która mimo brania metforminy nie zaszła w ciążę? I drugie pytanie: czy u którejś z was inozytol popsuł naturalny cykl?