mags146
Zaangażowana w BB
Co kwartał to samo od tej samej osoby.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co kwartał to samo od tej samej osoby.
Byla tu i taka, ktora wrzucala zdjecia dziecka i wywiazala sie z tego taka afera, że wyzywała nas od bezdzietnych lambadziar czy czegos podobnego i pisala, ze nigdy nam sie nie udaTo przykro, już naprawdę żeby trollowac takie sprawy...
ee to moim zdaniem może już być widać czy pęcherzyk jakiś dominujący rośnieZwykle 24 dni, bardzo rzadko 25
Byloby super, zawsze to jakies dodatkowe info na temat cyklu.ee to moim zdaniem może już być widać czy pęcherzyk jakiś dominujący rośnie![]()
ChoreByla tu i taka, ktora wrzucala zdjecia dziecka i wywiazala sie z tego taka afera, że wyzywała nas od bezdzietnych lambadziar czy czegos podobnego i pisala, ze nigdy nam sie nie uda
chyba wiem o kim mowa, nie wiem czy to ta sama ale jej "partner" to samo pisał że nigdy się nie udaByla tu i taka, ktora wrzucala zdjecia dziecka i wywiazala sie z tego taka afera, że wyzywała nas od bezdzietnych lambadziar czy czegos podobnego i pisala, ze nigdy nam sie nie uda
Taaaaak to byla ta akcja!chyba wiem o kim mowa, nie wiem czy to ta sama ale jej "partner" to samo pisał że nigdy się nie uda![]()
Albo jakieś dzieciaki z nudów albo nie wiem... bardzo nieszczęśliwi ludzieChorepo co, ja się pytam po co! Nigdy ludzi nie zrozumiem
Jestem strasznie ciekawaZdradzę Wam tylko, że Wszystkie ją znacie (zapewne każda z Was pod innym nickiem) i w życiu byście nie powiedziały [emoji23]
Ale, że ja durna zawsze dam się zrobić to az mi wstyd [emoji2356]