L
Ladycarooo
Gość
Daj znać koniecznie jak się sytuacja potoczyłaJak wrócę do domu to zobaczymy co mi powie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj znać koniecznie jak się sytuacja potoczyłaJak wrócę do domu to zobaczymy co mi powie
jesu dla mnie seks rano to jakaś pomyłka. W ogóle nie mam chęci. Może być w ciągu dnia, a najlepiej wieczorem, nawet późnym. W nocy też nam się zdarzaTo u nas na odwrót. Ja chciałam wieczorami a on najlepiej rano![]()
a mówią, że to baby strzelają fochy. O nieeee, mój jest tak foszasty, ze szokMoże się jakoś ogarnie i Ci wynagrodzi jakimiś seksami na stoleGłowa do góry! Stres nie jest Ci potrzebny, nie rób sobie krzywdy ze względu na chłopskie fochy. Niech on teraz chodzi koło Ciebie
!
On przyczłapie do domu i będzie zmęczony to na 100% i zły bo ja jestem obrażona i on nie wie za co, i pewnie mi powie, ze mogłam go obudzić !Może się jakoś ogarnie i Ci wynagrodzi jakimiś seksami na stoleGłowa do góry! Stres nie jest Ci potrzebny, nie rób sobie krzywdy ze względu na chłopskie fochy. Niech on teraz chodzi koło Ciebie
!
Dam znać ! Wczoraj wieczorem zapłakana do was pisałam jak ciul spał i jak miał chwile „przebudzenia” i widział ze klikam to pewne pomyślał, ze do was się żaleDaj znać koniecznie jak się sytuacja potoczyła
Ja po porannym seksie potrafię być cały dzień później jakaś taka osłabionajesu dla mnie seks rano to jakaś pomyłka. W ogóle nie mam chęci. Może być w ciągu dnia, a najlepiej wieczorem, nawet późnym. W nocy też nam się zdarza
Ja rano jestem nieprzytomna więc nie ma mowy o żadnym sexiejesu dla mnie seks rano to jakaś pomyłka. W ogóle nie mam chęci. Może być w ciągu dnia, a najlepiej wieczorem, nawet późnym. W nocy też nam się zdarza
ja to siłę może i mam ale ochota zerowaJa rano jestem nieprzytomna więc nie ma mowy o żadnym sexieZresztą po stosunku muszę poleżeć z 20 min a rano nie ma na to czasu
![]()