Nel331
Fanka BB :)
Póki co nie mam ochoty z nim gadać.To mu powiedz, że mógł nie zasypiać. Foch za foch![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Póki co nie mam ochoty z nim gadać.To mu powiedz, że mógł nie zasypiać. Foch za foch![]()
To mu powiedz, że mógł nie zasypiać. Foch za foch ;On przyczłapie do domu i będzie zmęczony to na 100% i zły bo ja jestem obrażona i on nie wie za co, i pewnie mi powie, ze mogłam go obudzić !
Wiesz u nas z podobnego fochu są IIPóki co nie mam ochoty z nim gadać.
Spokojnie, przejdzie Wam. Na razie zrób sobie jakiś prezent- dobra kawka albo ciacho albo ogromniaste lodyyyyPóki co nie mam ochoty z nim gadać.
No my mielismy przekłądane wesele z maja na sierpieńDołączam go grona poszczkodowanych brakiem podróży poślubnej, niestety covid pokrzyżował nam plany, a i wesele cudem sie udalo bo tydzien po nas już byl zakaz imprez itp.![]()
O nieeee, to ja wkurzona nie mam kompletnie ochoty się bzykać. Ani żaden seks na zgode. Chyba ze po normlanym pogodzeniu się.U mnie foch nie przeszkadza.
Seks to tylko seks![]()
Wiem, ale dla mnie wy jesteście wyjątkiemWiesz u nas z podobnego fochu są II![]()
Ja tez bym mogła z fochem. I po wszystkim wrócić do fochaU mnie foch nie przeszkadza.
Seks to tylko seks![]()
Tak zrobię, ale z tylu głowy mam cały czas, ze przez tego ciula..Spokojnie, przejdzie Wam. Na razie zrób sobie jakiś prezent- dobra kawka albo ciacho albo ogromniaste lodyyyy![]()
![]()