Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurła u nas na podwórku pełno ich lata i ch***Byłam na spacerze i widziałam dwa bociany w locie, czy to oznacza cionz z twixami?![]()
Mnie w pracy tez jeden odwiedza. W różnych pozach a to lata a to człapie sobie przy okienkuKurła u nas na podwórku pełno ich lata i ch***
Ale to może te podwórkowe nie zwiastuja cionsza, tylko te dzikie, obce, spacerowe![]()
Ja tez dziś jeździłamJa właśnie wricilam z roweru, spaliłam wasze kalorie
Tez bardzo lubie sery, makaron i najbardziej chipsy, no codziennie moglabym je jeść, ale juz sie ograniczam bo takto jem duzo warzyw itp. i one wszystko psują
Łeb też mam mocny, baaa często mam problem żeby sie upić bo pije pije i nic![]()
Ojeeeju! Też będę właśnie żreć maczka i popijam piwkiem!@Anasta07 o jejku ser też kochom!! Właśnie niedługo muszę iść zrobić badania na IO, co prawda na czczo mam idelolo wręcz, więc mam nadzieję, że wszystko jest w normie. Ale żreć kocham. Pozdrawiam z.... maczkiem i piwkiem z kanapynawet nie powinnam się do tego przyznawać
ale pracowałam 2.5h w ogrodzie
![]()
U mnie też 30 kmJa tez dziś jeździłami nie w głowie mi kalorie
ale ja z tych które spojrzą w stronę cheeseburgera i myyyk 2kg na plus Zobacz załącznik 1402732