MamaR
Fanka BB :)
U nas też zawsze te białe a dziś to aż nie mogłam uwierzyć że czarny. Ostatni raz widziałam takiego na splywie Dunajcem 12 lat temuKurde, no weźgdzie ja w Wawie czarnego bociana znajdę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas też zawsze te białe a dziś to aż nie mogłam uwierzyć że czarny. Ostatni raz widziałam takiego na splywie Dunajcem 12 lat temuKurde, no weźgdzie ja w Wawie czarnego bociana znajdę
Będzie bzykane !chyba? Napewnodo dzieła!
Ale zobacz ile skilla zdobyłaś!!! My ostatnio ze starym jechaliśmy i wbiło mu się szkło w koło i tez była akcja reanimacjaZobacz załącznik 1402960
Pozdrawiam. Kurvva. Czlowiek chcial radośnie pojeździć na rowerze. Pierwsze w zyciu zakladanie łańcucha przy instrukcjach starego przez msg zaliczone
Mysle, ze z jakies 15 km, z racji ze mieszkam na wsi xDObstawiam że daleko do stacji zeby umyć lapki?![]()
No tak sie meczylam, juz mialam sie poddac ale mowie: no nie moge być taka slaba!Ale zobacz ile skilla zdobyłaś!!! My ostatnio ze starym jechaliśmy i wbiło mu się szkło w koło i tez była akcja reanimacjadobrze, ze zawsze mamy ze sobą zestaw naprawczy do dętek
![]()
dziś i jutroEj bo ja czasem mam takie wątpliwości. Jeśli dziś mam pik. To seksy dziś czy lepiej jutro ?
+1 do doświadczeniaNo tak sie meczylam, juz mialam sie poddac ale mowie: no nie moge być taka slaba!musze wygrac z lancuchem
![]()
Ale gdyby miała wybrać rylko jeden dzień ?dziś i jutro