Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
30-34Jak długie masz cykle?
Testy owu najlepiej robić wieczorem, sprawdz jeszcze ok 20 powinna być druga kreska. U mnie też rąk było że w 6dc dwie mocne ale jeszcze nie pik, w kolejnych dniach testowa słaba i wychodzi na to że owu była dopiero w 24dc jak już trzy opakowania testów owu zużyłam do 13dc i później nie testowalamJa już głupieje. Wczoraj robiłam test na owulacje i druga kreska była ledwo widoczna a dzisiaj wogole jej już nie ma. To co już były dni płodne czy jak ?? To mój 8dc
Nieee, od 10 do gdzieś 16 dniaCodziennie... Cały cykl?! W życiu byśmy nie dali rady. U nas jak już idzie 3-4 dzień z rzędu to się nie chce i jest na śpiocha.
![]()
to możesz mieć owulację nawet w 20 dniu30-34
zdziwiło mnie to ze jajniki mnie ból… a chusteczka co ma być to bedzieto możesz mieć owulację nawet w 20 dniumyślę, że za wcześnie zaczęłaś testować i teraz lh się będzie wahać.
Siemano! [emoji16]
U mnie dziś 9dpo i kompletnie nic się nie dzieje, ani w stronę @, ani w drugą stronę [emoji23] Mam pytanie do mierzących temperaturę... Kiedy macie spadek temperatury na @? Czy to jakieś odgórne wytyczne, czy każdy inaczej? Bo mi pomimo mierzenia tempki drugi cykl, jeszcze nie było dane sprawdzić jak i kiedy spada mi temperatura [emoji1787]
to zdecydowanie za wcześnie na testowanie30-34