reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2022

Chwała mojemu Staremu, że jest podniecony jak słyszy, że znów się odchudzam bo wie, że będzie żarł więcej warzyw 😂
On kocha warzywa. Dziś na obiad było leczo z samych warzyw, dojadł jabłkiem bo mało 😂
Jak jest brokuł albo kalafior z wody to kocha mnie zdecydowanie bardziej i się łasi, że wspaniale gotuję 😂 serio. Kalafior. Z wody.
Jak się poznaliśmy to zanim zamieszkaliśmy razem (zajęło nam to szalone 2 msc) i pytałam co tam wziął do pracy do jedzenia to uwaga: jogurt naturalny, grejpfrut i... Gotowany brokuł 💁‍♀️ tak ten człowiek przeżył 36 lat.
A potem pojawiłam się ja i odkrył kulinarne uniesienia w postaci na przykład zupy nie mieszczącej się w chińskim plastikowym worku 😂
Mój Stary totalnie nie gotuje. Nic. Dlatego jak jest głodny je rzodkiewki i takie tam😂
Taki chłop to skarb 😁 ale przyznam że moj tez zakochuje sie od nowa jak zaserwuje kalafior z bułka tartą 🤣

reklama
jak dla mnie są to odchylenia bez żadnego znaczenia diagnostycznego
No ja mam nadzieję że to tylko konsultacja żeby się uspokoić 😁
Chwała mojemu Staremu, że jest podniecony jak słyszy, że znów się odchudzam bo wie, że będzie żarł więcej warzyw 😂
On kocha warzywa. Dziś na obiad było leczo z samych warzyw, dojadł jabłkiem bo mało 😂
Jak jest brokuł albo kalafior z wody to kocha mnie zdecydowanie bardziej i się łasi, że wspaniale gotuję 😂 serio. Kalafior. Z wody.
Jak się poznaliśmy to zanim zamieszkaliśmy razem (zajęło nam to szalone 2 msc) i pytałam co tam wziął do pracy do jedzenia to uwaga: jogurt naturalny, grejpfrut i... Gotowany brokuł 💁‍♀️ tak ten człowiek przeżył 36 lat.
A potem pojawiłam się ja i odkrył kulinarne uniesienia w postaci na przykład zupy nie mieszczącej się w chińskim plastikowym worku 😂
Mój Stary totalnie nie gotuje. Nic. Dlatego jak jest głodny je rzodkiewki i takie tam😂
Mój mowi ze gotowany kalafior i brokuł śmierdzą i tego nie tyka... nawet przemycone gdzieś w jakimś daniu - nie zje 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ zdecydowanie jest mięsożerny i slodyczożerny 🤦🏽‍♀️

Mój stary tez nie przepada za warzywami, czasem zje pomidora na kanapce albo do obiadu jak nie ma sałatki. Ale Np. Owoce to na początku maja zajadał się bananami, teraz bananów nie lubi bo lubi jabłka.
Truskawek nie znosi 🤦‍♀️
I kocha arbuza. Wczoraj zjadł w nocy całego, nawet nie zdążyłam powąchać

U mnie w domu zawsze był kalafior z maselkiem i bułką tartą podsmazana. Sama tak nie robię bo 1. Nie chce mi się 2. Staram się odchudzać potrawy więc maselka nie dodaje. Ale za to jam upieke bułki sama to jem cieplutkie i wtedy duużo maselka które się rozpuszcza na tych ciepłych bulkach 🥰

reklama
Mój stary tez nie przepada za warzywami, czasem zje pomidora na kanapce albo do obiadu jak nie ma sałatki. Ale Np. Owoce to na początku maja zajadał się bananami, teraz bananów nie lubi bo lubi jabłka.
Truskawek nie znosi 🤦‍♀️
I kocha arbuza. Wczoraj zjadł w nocy całego, nawet nie zdążyłam powąchać
Ooo arbuz zapomnialam o jego istnieniu 😱❤️

Do góry