• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ej to ja miałam komfortowo nigdzie nie szlam.
Pani pielęgniarka wziela mnie do dużej łazienki, dała kartkę ze nieczynne i nie wchodzić. Wsadziła rurkę w dupe, płyn leciał z 10 sekund wyjela i se poszła [emoji23]

Ja musiałam iść, ale kibel był obok. Tylko ja byłam ambitna, stwierdziłam ze wszyscy pewnie idą do tego bliskiego wiec ja idę do tego na końcu korytarza przy mojej sali. Zwątpiłam w połowie, ale uznałam, ze ta sama droga w jedna i druga stronę już mi została, a szansa ze będzie wolne jest większa [emoji23] nie żałuje tej decyzji

W zasadzie na bank nie byłabyś pierwszym osranym pacjentem na tej trasie [emoji23]
Ja musiałam iść, ale kibel był obok. Tylko ja byłam ambitna, stwierdziłam ze wszyscy pewnie idą do tego bliskiego wiec ja idę do tego na końcu korytarza przy mojej sali. Zwątpiłam w połowie, ale uznałam, ze ta sama droga w jedna i druga stronę już mi została, a szansa ze będzie wolne jest większa [emoji23] nie żałuje tej decyzji

U mnie z kolei 30dc. Czekam na @. Jeszcze mam jakąś nadzieję ale robiłam testy w 27 i 29dc i były negatywne więc raczej nic z tego. Dostałam skierowanie na jakieś badania hormonalne, ale muszę je zrobić pomiędzy 3, a 5 dc więc czekam.

reklama
U mnie z kolei 30dc. Czekam na @. Jeszcze mam jakąś nadzieję ale robiłam testy w 27 i 29dc i były negatywne więc raczej nic z tego. Dostałam skierowanie na jakieś badania hormonalne, ale muszę je zrobić pomiędzy 3, a 5 dc więc czekam.
Też właśnie idę na hormony w poniedziałek. Udało mi się uzyskać skierowanie , TSH, prolaktynę, glukozę i insulinę, a LH i FSH doktor powiedziała, że nie ma podstaw, bo mam regularne okresy. Ciekawe..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry