Zmieniłam na zajście w ciążę ale nic to nie dało. Jedyny wykres jaki mogę prowadzić to wykres odnośnie wagi. Mniejsza. Może mam nie zaktualizowaną aplikacjeHmm a może masz ustawioną kontrolę cyklu a nie zajście w ciążę i może nie ma wtedy tej opcji? Bo ja mam podstawową wersję, nie premium i mam tak jak @Zazuu
reklama
L
Ladycarooo
Gość
No to jeszcze spoko na luzie możecie się starać. Ja ze swojej strony polecam zrobić badanie nasienia - proste, szybkie i może dużo powiedziećHej5/6 cykl, badania robiłam tyle te podstawowe zalecane przez mojego ginekologa w PL ( mieszkam w UK )i wszystkie były dobre i gin dał zielone światło. W tym cyklu pierwszy raz używałam testów owulacyjnych.
Z
zaz208622
Gość
Zjedz na sam dół tej strony i pokaz mi co widzisz
A i ja mam na kontroli cyklu
A i ja mam na kontroli cyklu
Zmieniłam na zajście w ciążę ale nic to nie dało. Jedyny wykres jaki mogę prowadzić to wykres odnośnie wagi. Mniejsza. Może mam nie zaktualizowaną aplikacje [emoji2368]
Allanna
Zaciekawiona BB
DziękujeNo to jeszcze spoko na luzie możecie się starać. Ja ze swojej strony polecam zrobić badanie nasienia - proste, szybkie i może dużo powiedzieć![]()
hachette
Fanka BB :)
A jak zjedziesz na sam dół to nie masz takiego czegoś jak więcej parametrów? Ja z kolei nie mam u góry takich zakładek jak Ty, może faktycznie musisz zaktualizowaćZmieniłam na zajście w ciążę ale nic to nie dało. Jedyny wykres jaki mogę prowadzić to wykres odnośnie wagi. Mniejsza. Może mam nie zaktualizowaną aplikacje![]()
Załączniki
A jak zjedziesz na sam dół to nie masz takiego czegoś jak więcej parametrów? Ja z kolei nie mam u góry takich zakładek jak Ty, może faktycznie musisz zaktualizować![]()
Jaka to aplikacja?
Z
zaz208622
Gość
Flo
Jaka to aplikacja?![]()
C
Chemik97
Gość
Siemka
szczepiłyście się może trzecią dawką przeciw covid? Chciałam się wybrać w tym miesiącu, ale znajome mówią, że im ginekolodzy odradzają jeśli planują ciążę i już mam wątpliwości. Nie spotkałam jeszcze żadnych artykułów na ten temat, myślicie że faktycznie w czymś to przeszkadza?
Nika321
Zaciekawiona BB
Przez ten okres miałam zlecone badania TSH, progesteron, prolaktyna, LH, FSH, HTZ, Ekstradiol, glukozę,Test ROMA i badanie drożności. Niektóre badania wykonywane kilka razy w różnych cyklach. Ten cykl jest pierwszym na clo. Po kilku zmianach ginekologa trafiłam na osobę, która w końcu chce pomóc, zamiast brać pieniądze za wizyty, kazać próbować i wrócić za miesiąc. Niestety pomimo tego, że lekarz widział tak cienkie rndedrium nie przepisał nic na podbudowę xd co prawda jadłam orzechy i suszone morele plus olej z wiesiołka ale raczej już było za późno żeby to pomogłoWszystkie badania w normie tzn jakie badania? 3 lata się staracie na cyklach stymulowanych czy to jest Twój pierwszy cykl z Clo? Napisz coś więcej.
reklama
Nika321
Zaciekawiona BB
Tez się nad tym zastanawiam, kilka koleżanek uważa, że po szczepieniu zaczęły mieć problemy ginekologiczneSiemkaszczepiłyście się może trzecią dawką przeciw covid? Chciałam się wybrać w tym miesiącu, ale znajome mówią, że im ginekolodzy odradzają jeśli planują ciążę i już mam wątpliwości. Nie spotkałam jeszcze żadnych artykułów na ten temat, myślicie że faktycznie w czymś to przeszkadza?