Hipp2222
Fanka BB :)
Dziewczyno idź się gdzieś zbadać bo to już nie żartyo esu dziewczyny nie wiem co jest ale z pewnością wszystkie moje wnętrzności są w kiblu. Chyba z 5 razy już byłam w kiblu :O nie wiem co to sie porobiło :O
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyno idź się gdzieś zbadać bo to już nie żartyo esu dziewczyny nie wiem co jest ale z pewnością wszystkie moje wnętrzności są w kiblu. Chyba z 5 razy już byłam w kiblu :O nie wiem co to sie porobiło :O
To mi bocian nasrałDobrze że nie nasrałTo by bomba była, kiedyś słyszałam od kogoś to cała szyba załatwiona
Jeśli wyrażasz taką chęć to jak najbardziej może. Covid się skończył to już nie powinni się powoływać na sytuację epidemiologiczną i nie ma zakazu.
Ja bym pojechała jutro, zwłaszcza że ponoć lepszy. Także moim zdaniem dobra decyzja, a najważniejszy jest spokój ducha. Jakbyś nie pojechała to byś się biła z myślami, a takto już jutro będziesz wiedzieć na czym stoiszJak zrobię badania to może mi podeślesz nazwiska
![]()
Do rosska albo apteki jeszcze zdążysz kochaj staregoPrzekup staregoniech odda test
Mnie też kusi chociaż to 13 dc![]()
Nikt mnie nie pyta. Uznali, że nie ma tematu i że nie chcemy już mieć dzieci chyba. Próbuję czasem pogadać z mamą, ale to ona zbywa temat.Dziewczyny, a jak to u Was jest. Mówicie rodzinie, że macie problem z zajściem? Czy zbywacie temat?
Ale to nie @Ladycarooo miała te problemy, tylko @Nel331 chybaDziewczyno idź się gdzieś zbadać bo to już nie żartyalbo jakiś wyrostek albo złogi w pęcherzyku żółciowym miałaś kiedyś jakieś gastryczne problemy? Już się zaczynam o ciebie martwić. Może skocz sobie na IP?
Niee, nie mam, mysle ze cos mi zaszkodzilo. Juz jest okejDziewczyno idź się gdzieś zbadać bo to już nie żartyalbo jakiś wyrostek albo złogi w pęcherzyku żółciowym miałaś kiedyś jakieś gastryczne problemy? Już się zaczynam o ciebie martwić. Może skocz sobie na IP?
Tak to jaAle to nie @Ladycarooo miała te problemy, tylko @Nel331 chyba
@Ladycarooo za dużo ziemniorów zeżarła![]()
A może jakaś jelitowka? Długo Cię trzyma...Tak to jai dalej mam. Kręci mnie w żołądku i rwie na rzyga !