Kaala
Fanka BB :)
Ja wczoraj zjadłam truskawki ze śmietana i cukremo esu dziewczyny miałam dziś ambitne plany sprzątać na błysk chatę, a póki co leże pod kocem z miską truskawek... jak żyć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wczoraj zjadłam truskawki ze śmietana i cukremo esu dziewczyny miałam dziś ambitne plany sprzątać na błysk chatę, a póki co leże pod kocem z miską truskawek... jak żyć![]()
To tak naprawdę nie wiesz ile dni jesteś po owu więc moim zdaniem jest nadzieja aż nie dostaniesz okresuZ obserwacji śluzu . Testy owulacyjne strasznie mnie drażnią ( nie wiem czemu )![]()
Tak zrobięNo to tak naprawdę nie jesteś pewna kiedy ta owulka była.Tu często z dziewczynami gadamy, że owulacja okazuje się zupełnie kiedy indziej niż nam się wydaje po objawach. Zrób test za kilka dni, jeśli miesiączka nie przyjdzie. Powodzenia
![]()
Smacznegoo esu dziewczyny miałam dziś ambitne plany sprzątać na błysk chatę, a póki co leże pod kocem z miską truskawek... jak żyć![]()
Z obserwacji śluzu . Testy owulacyjne strasznie mnie drażnią ( nie wiem czemu )![]()
A ja właśnie usiadłam na kanapie i czekam aż podłogi wyschną. Choć nie jestem z tych co zazwyczaj sprzątają w soboty, ale jakoś dzisiaj poczułam natchnienie... Jak coś robię to szybciej lecą dni po owuo esu dziewczyny miałam dziś ambitne plany sprzątać na błysk chatę, a póki co leże pod kocem z miską truskawek... jak żyć![]()
Oby nie przyszedłTo tak naprawdę nie wiesz ile dni jesteś po owu więc moim zdaniem jest nadzieja aż nie dostaniesz okresu![]()
Cały czas się łudzę, że zbiorę dupęSmacznegoja od 4h sprzatam, ale nie ze tak intensywnie tylko na raty
![]()
A ja że dziś skoncze xD stary pomógł mi tylko sprzątać sexroomCały czas się łudzę, że zbiorę dupę![]()