pluto_nova
Moderator
I jeszcze jeden plus jest taki, że będę owulowała albo we Francji, albo w Hiszpanii
Może los chciał zagraniczne spłodzone dziecko 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie no, owulowanie we Francji to obowiązkowo musi zadziałaćI jeszcze jeden plus jest taki, że będę owulowała albo we Francji, albo w HiszpaniiMoże los chciał zagraniczne spłodzone dziecko
![]()
Alzacja? <3Nie no, owulowanie we Francji to obowiązkowo musi zadziałać. Ale nie przejeżdżasz przez moją krainę bocianów , niestety...
![]()
Oui !Alzacja? <3
Potem będzie 2jezyczne dzieckoI jeszcze jeden plus jest taki, że będę owulowała albo we Francji, albo w HiszpaniiMoże los chciał zagraniczne spłodzone dziecko
![]()
A właśnie - Wy takie chcecie ?Potem będzie 2jezyczne dziecko![]()
Tak, zdecydowanie! W zasadzie to 3jezyczne. Ja po polsku, stary po Hiszpansku no a szkoła po katalońsku tutajA właśnie - Wy takie chcecie ?![]()
Byłam w Strasburgu, piękne miastoOui !![]()
Ja sobie nie wyobrażam nie uczyć swojego dziecka polskiego. Mam takie kuzynki, tylko po niemiecku rozmawiają.Potem będzie 2jezyczne dziecko![]()