Z
zaz208622
Gość
Dziewczyny tylko przypomnę, że każdej z nas przysługuje drożność na NFZ i nie musicie tego robić prywatnie [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czy któraś z Was miała drożność na NFZ? jak to wygląda? Ile się czeka?Dziewczyny tylko przypomnę, że każdej z nas przysługuje drożność na NFZ i nie musicie tego robić prywatnie [emoji6]
Pewnie że takDziewczyny tylko przypomnę, że każdej z nas przysługuje drożność na NFZ i nie musicie tego robić prywatnie [emoji6]
ja to nie wiem, jakoś na NFZ się boję, ze no bedzie mnie bolało i nikt się tym nie rpzejmie i że w ogóle będzie nieprzyjemniePewnie że takchoć ja wolałam prywatnie w weekend niż załatwiać wolne w pracy bo krzywo na to szefowa patrzyla...
![]()
Prywatnie nic nie bolało i wyszłam 3 min po bez żadnego problemu tyle że podobno nic nie boli jak wszystko jest zupełnie drożne... Nie wiem jak jest na NFZ choć moja gin stwierdziła że bardziej traumatycznie i że woli zrobić mi sama (nie wzięła za to ani grosza żeby nie było podejrzeń że to była motywacja)ja to nie wiem, jakoś na NFZ się boję, ze no bedzie mnie bolało i nikt się tym nie rpzejmie i że w ogóle będzie nieprzyjemnieale może warto rozważyć, chociaż planowałam prywatnie w klinice leczenia niepłodności.
Ja też 13.01ja 13.01, ale czuję, że zostanę tu jeszcze trochęBrzuch od rana boli na @, bąki się zbierają, w brzuchu się przelewa, a temperatura dzisiaj spadła do 36,97 - myślę, że w czwartek to będzie tylko formalność
![]()
@Zazuu masz rację ilość kasy na składki a to że się w zasadzie nic z tego nie ma jest przytłaczające...
U mnie niestety branie wolnego kosztuje mnie więcej niż zrobienie czegoś prywatnie - uroki śmieciowych umów [emoji51]