Owulacja
Fanka BB :)
Teraz było inaczejw zeszłym cyklu też był maraton i nic to nie dało![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz było inaczejw zeszłym cyklu też był maraton i nic to nie dało![]()
Trombofilia jak się już ma diagnozę, zazwyczaj jest dość łatwa do utrzymania w ryzach na tyle by ciąże bezpiecznie donosić.Ja muszę poczytać o tej trombofilia. Póki co jestem zdołowana, przeraża mnie to wszystko. Chce działać a na razie nie mogę dopóki nie będę mieć wizyty
W hiszpańskim są dość zabawne bo np "mam siku" zamiast che mi się sikać, "mam głód", "mam pragnienie" "jadę z samochodem"Jakie to kalki językowe?
Ja mówię biegle po angielsku i pracuje 2 tym języku. Hiszpański zaawansowane ale jestem samoukiem wiec zdarzają mi się błędy, katalonski rozumiem ale nie mówię, francuski podstawy ale się dogadam.Cześć dziewczyny, miłej niedzieli
U nas się trochę rozpogodziło, wiec może zaliczymy jakiś wypad rowerowy a tak to planuję już tylko odpoczywać
A w temacie języków, jakimi językami Wy się posługujecie? Ja znam biegle angielski w mowie i piśmie, rosyjski i francuski rozumiem, coś tam powiem ale nie napiszę - uczyłam się ich w gimnazjum i liceum ale to było 15-20 lat temuno i znam kilka zwrotów po hiszpańsku, glownie zaczerpniętych z seriali, filmów i podstawowych zwrotów wyuczonych na wakacjach
chciałabym doszlifować francuski i nauczyć się hiszpańskiego, może kuedys włoski? Ogólnie kocham języki i bardzo szybko je przyswajam, szkoda, ze z matematyką nigdy nie szło mi tak dobrze
![]()
Ja miałam francuski trzy lata w LO i nawet alfabetu nie znamJa miałam łacinę 3 lata w liceum i pol roku na studiach, ale na studiach to była porażka a szkoda
Ja tezJa bym pojechała z tłustą byle zdążyć jak szybko zamykają! Zresztą ja mam wywalone co ludzie o mnie myślą, mogłabym i w tłustej głowie (która z reguły mi się nie zdarza) i w dresach i za dużej bluzie, czasem tak do sklepu chodzę![]()
Ile dpo?Mało, ale zobaczymy jak przyrost
Ile dpo? Proga robiłaś?Mało, ale zobaczymy jak przyrost
11 dpo, albo 10dpo. Przyjęłam, że owulka była 18.05, ale mogła być też 19.05 bo 20.05 było już ciałko żółte. Proga robiłam, ale wiecie, że poczekam bo dopiero jutro wyruszy do Wrocławia. Podchodzę ostrożnie, ale już trochę lepiej bo przy biochemię miałam słabą kreskę i betę 13 dopiero 13dpoIle dpo? Proga robiłaś?