reklama

Staraczki 2022

No ogólnie uczę się, żeby do niej dojechać xD ale nie chce na tym poprzestać tylko chce nauczyć się też ogólnie przyzwoicie prowadzić :D
No absolutnie nie umniejszam temu ze chodzi o dojazdy, bardziej zastanawiałam sie czy porwalas sie na az takie szaleństwo xD myślę ze przyzwoicie juz jest skoro ogarnelas rondo🤭🤭

reklama
No absolutnie nie umniejszam temu ze chodzi o dojazdy, bardziej zastanawiałam sie czy porwalas sie na az takie szaleństwo xD myślę ze przyzwoicie juz jest skoro ogarnelas rondo🤭🤭
No ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego, ze już nie jestem taka obsrana na kółkiem i przestała mnie przerażać wizja prowadzenia. Powoli nie jest to dla mnie stres tylko trochę frajda. To mój osobisty sukces :D

Dziewczyny, nie wiem czy ja dobrze zrozumiałam na czym polega działanie proga w przypadku późnej owulacji. Jeśli mam luteinę od 16 dc, a owulacja wypadałaby 18 dc, to po tych dwóch dniach brania progesteronu już nie powinna wystąpić, tak jakbym przeszła od razu do kolejnej fazy?
Prawy jajnik postanowił mi dziś przypomnieć o swoim istnieniu, nie spodziewałam się tego.

bardzo rozumiem. Ja sama jestem jeszcze bardzo słabym kierowcą i właśnie od lipca sama też będę dojeżdżać do pracy. Mówią, że trzeba po prostu jeździć. Więc jeżdżę :D
Dasz radę!

Jak ja się zawzięłam, że się nauczę sama jeździć i jeździłam w zimie na basen kilkanaście km to nawet Stary był przerażony ale starał się nie dać po sobie poznać. Mówił tylko - napisz smsa jak dojedziesz na miejsce. 😎

Dasz radę!

Jak ja się zawzięłam, że się nauczę sama jeździć i jeździłam w zimie na basen kilkanaście km to nawet Stary był przerażony ale starał się nie dać po sobie poznać. Mówił tylko - napisz smsa jak dojedziesz na miejsce. 😎
Oj tak mój przez pierwsze miesiace tez zawsze dzwonił czy dojechałam i też przypadło mi zaczynac w zimie. Jak były pierwsze takie porzadne sniegi to tak mnie pochwalił ze nie stchorzyłam, przyznał się ze był pewny ze bedzie musial mnie odwieźć a ja sie nawet nie zawachałam i jazda 😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry