L
Ladycarooo
Gość
ej a ja mieszkam na wsi i mam psa który jest na zewnątrz i kiedyś robiłam ciasto i wystawiłam budyń na schody, żeby szybko wystygł a pies mi cały zjadł.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje ze się nie pochorowalej a ja mieszkam na wsi i mam psa który jest na zewnątrz i kiedyś robiłam ciasto i wystawiłam budyń na schody, żeby szybko wystygł a pies mi cały zjadł.
Też mam taką rozkminę... Może @Zazuu pomożeDziewczyny, nie wiem czy ja dobrze zrozumiałam na czym polega działanie proga w przypadku późnej owulacji. Jeśli mam luteinę od 16 dc, a owulacja wypadałaby 18 dc, to po tych dwóch dniach brania progesteronu już nie powinna wystąpić, tak jakbym przeszła od razu do kolejnej fazy?
Prawy jajnik postanowił mi dziś przypomnieć o swoim istnieniu, nie spodziewałam się tego.
Nie, to jest wiejski pies, on nawet żwir by zjadł.Mam nadzieje ze się nie pochorowal
A wiecie czym bracia mnie straszyli w dzieciństwie?
Noga kurzą, śpiewając: „krew i medycyna,ha!” A ja się bałam, bo nie wiedziałam co to medycyna XDNie, to jest wiejski pies, on nawet żwir by zjadł.
No czym?![]()
ej przepraszam, że będę ordynarna, ale ja jako dziecko myślałam, że słowo "narkotyki" i "ruch*nie" to są synonimy. Nie seks, tylko akurat to słowo. Dlaczego? Nie mam pojęciaNoga kurzą, śpiewając: „krew i medycyna,ha!” A ja się bałam, bo nie wiedziałam co to medycyna XD
Ja myslalam ze ksiądz daje wiernym spody od świeczek - dlatego są białe i okrągłe XDej przepraszam, że będę ordynarna, ale ja jako dziecko myślałam, że słowo "narkotyki" i "ruch*nie" to są synonimy. Nie seks, tylko akurat to słowo. Dlaczego? Nie mam pojęcia![]()
Moja mama mnie uświadamiała kiedyś co mam miedzy nogami i powiedziała, normalnie, bez owijania, że mam cipkę. To się jej spytałam, czy psy też mają cipki.Ja myslalam ze ksiądz daje wiernym spody od świeczek - dlatego są białe i okrągłe XD
<3Moja mama mnie uświadamiała kiedyś co mam miedzy nogami i powiedziała, normalnie, bez owijania, że mam cipkę. To się jej spytałam, czy psy też mają cipki.
Kurvva xD
Dzieci mają wspanialą wyobraźnie<3
Z ciekawszych historii rodzinnych mogę jeszcze opowiedzieć, że jak mój brat ksiądz miał 7 lat to bawił się w odprawianie mszy. Miał nawet swoj ornat i stułę, naczynia liturgiczne i mszalniki. A my byliśmy ministrantami: robiliśmy hostie z wafli i wino z soku porzeczkowego i chodziliśmy z koszyczkami![]()