U
użytkownik 207953
Gość
Wrzucaj <3Dzieci mają wspanialą wyobraźnie
Ja jak byłam mała to rysowałam koty w ubraniach. stały jak ludzie, ale miały łapy, nie dłonie. Boże, mogę nawet Wam wrzucić jakieś moje dzieło![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wrzucaj <3Dzieci mają wspanialą wyobraźnie
Ja jak byłam mała to rysowałam koty w ubraniach. stały jak ludzie, ale miały łapy, nie dłonie. Boże, mogę nawet Wam wrzucić jakieś moje dzieło![]()
Dobra, jutro odgrzebie i wrzucęWrzucaj <3
Oj przeczytałam tytul i boje się czytać całość... boje się, że się rozkleje
Mąż mi wysłał. Płakałam jak durna.Oj przeczytałam tytul i boje się czytać całość... boje się, że się rozkleje
Ale piękne!Kocham was. Potrzebowałam tego <3
I w sumie tego tez:
W drugim roku spotykania się ze Starym upiekłam dla niego na urodziny tort. A, że był styczen i tort był niespodzianką to schowałam go na tarasie, tyle, że Stary wypuścił na taras kota i kot próbując dostać się do niego w zasadzie go całego zmiażdżył. Wyglądał obrzydliweej a ja mieszkam na wsi i mam psa który jest na zewnątrz i kiedyś robiłam ciasto i wystawiłam budyń na schody, żeby szybko wystygł a pies mi cały zjadł.
Kot czy tort? XDW drugim roku spotykania się ze Starym upiekłam dla niego na urodziny tort. A, że był styczen i tort był niespodzianką to schowałam go na tarasie, tyle, że Stary wypuścił na taras kota i kot próbując dostać się do niego w zasadzie go całego zmiażdżył. Wyglądał obrzydliwe![]()
HahahaKot czy tort? XD