Karola270984
Fanka BB :)
ja tam już nawet nie rozkminiam czy zajdę bo ostatnio nic mi nie wychodziPo prostu w tym jednym cyklu miałaś szybką owulacje i gdybyś akurat nie zaszła w ciążę to i tak nie trwałby on 34 dni tylko pewnie z 24
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tam już nawet nie rozkminiam czy zajdę bo ostatnio nic mi nie wychodziPo prostu w tym jednym cyklu miałaś szybką owulacje i gdybyś akurat nie zaszła w ciążę to i tak nie trwałby on 34 dni tylko pewnie z 24
Ja tak samo ... wchodzę w najnudniejszy czas cyklu - juz po staraniach w oczekiwaniu na testowanie. Doszukiwanie sie objawów czas startJa testuję 21/22.01jajo zniosę do tego czasu
![]()
Ja do tej pory nie stosowałam mierzenia temp. Pierwszy cykl jak to robię z ciekawości czy będzie miało to pokrycie z monitoringiem (ewidentnie nadmiar wolnego czasuRaczej o tym, że jesteś po owulacji.
Wszystko zależy of tego czy prawidłowo mierzysz temperaturę i czy ta wyższa się utrzyma.
Masz wykres?
Nie trzeba, ja akurat miałam to szczęście ale nie miałam pojęcia, ze moja pani doktor przyjmuje w szpitalu, dowiedziałam się właśnie przy rozmowie o hsgNo właśnie u mnie tyle samo to kosztuje... Tylko,zeby dostać skierowanie to tzreba iść do gina, który pracuje w szpitalu NFZ? Jezu, jaki ciemniak ze mnie![]()
Daaaaj spokój. Teraz to już trochę inaczej mam w głowie, ale kilka lat temu tydzień przed okresem włączał mi się syndrom wicia gniazda, hahahaJa tak samo ... wchodzę w najnudniejszy czas cyklu - juz po staraniach w oczekiwaniu na testowanie. Doszukiwanie sie objawów czas start![]()
Ja do tej pory nie stosowałam mierzenia temp. Pierwszy cykl jak to robię z ciekawości czy będzie miało to pokrycie z monitoringiem (ewidentnie nadmiar wolnego czasu [emoji16]) i jak powinno się to interpretować? Czy w dniu owulacji temp powinna spadać? Czy jak już jest skok o to min. 0,2 st. C to już jest po ptakach? Czy może się zdarzyć jednorazowy wyskok? Bo chyba muszą być 3 dni z rzędu by uznać że była owulacja? Sorry jak głupie pytania ale jestem zielona [emoji51]
Ciekawe... W takim razie fajnie że robię to z monitoringiemZałożenie jest takie, że żeby na podstawie temperatury stwierdzić, że była owulacja to 3 temperatury pod rząd muszą być wyższe o ok 0,2 od 6 poprzednich.
Generalnie jak jest skok to teoretycznie jest już po owulacji.
Chyba, że następnego dnia spadnie [emoji23]
No i z tą temperaturą przed owu jest też różnie. Mi zazwyczaj mocno spada, ale są dziewczyny, którym lekko rośnie [emoji2272]
Ciekawe... W takim razie fajnie że robię to z monitoringiem [emoji846]
Ale ten cykl to już się obawiam że za późno by je zacząć robićDorzuć do tego testy owulacyjne i będziesz miała wszystko [emoji16][emoji16]
U mnie w owu zawsze jest delikatny wzrost, więc tak na prawdę na podstawie skoku temp dopiero widzę że już jest poJa do tej pory nie stosowałam mierzenia temp. Pierwszy cykl jak to robię z ciekawości czy będzie miało to pokrycie z monitoringiem (ewidentnie nadmiar wolnego czasu) i jak powinno się to interpretować? Czy w dniu owulacji temp powinna spadać? Czy jak już jest skok o to min. 0,2 st. C to już jest po ptakach? Czy może się zdarzyć jednorazowy wyskok? Bo chyba muszą być 3 dni z rzędu by uznać że była owulacja? Sorry jak głupie pytania ale jestem zielona
![]()