reklama

Staraczki 2022

Powiem Wam, że nie wiem czy to kwestia ostatnich wyników, czy PMS ale jak widzę takie posty to zastanawiam się co autor ma na myśli, i krew mnie zalewa. Bo serio wchodzi sobie mamusia bejbiczka, pisze że ona bejbiczka nie miała a teraz ma i jak trzeba to mamy jechać do innego lekarza gdzieś dalej. I co ? no kur... co ?
Staramy się tutaj latami. Mamy za sobą wiele... wizyt, badań, zabiegów, różnych doświadczeń. Są w wśród nas ten co poroniły, raz albo kilka razy, te które mają dzieci ale teraz bardzo długo starają się o kolejne, takie, które doświadczyły ciąż pozamacicznych. Są też też takie, które w życiu w ciąży nie byłly i nie wiedzą dlaczego, albo wiedzą i starają sie z tym walczyć. Więc powiedz mi jedna czy druga mamo bejbiczka. Zakładasz tu konto- ok masz prawo. Ale co chcesz osiągnąć?
Naprawdę wiele z nas przeszło przez straszne rzeczy i nie wie ile ma jeszcze walki przed sobą. Więc proszę zanim zechcesz się pochwalić swoim dzidkiem, to zastanów się 100 razy i znajdź na tym forum miejsce dla siebie!
nie no ja z kolei myślę, ze taka osoba nie ma nic złego na myśli, tylko troche nie rozumie, że to co powie, nie wesprze nas tylko wkurvvi.

reklama
O patrzcie na to🤣🤣

Załączniki

• Screenshot_20220530_152021_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220530_152021_com.android.chrome.jpg
    267,1 KB · Wyświetleń: 133
Mamy walczyć do końca, ale czego? Dnia, tygodnia, miesiąca, tysiąclecia? Życia? Swojego czy partnera? Weź no konkretniej coś napisz a nie tak ogólnikowo. I proszę o info ile dalej mam jechać, bo nie wiem czy starczy do Poznania czy mam się szykować na biegun? Byle tylko urlopu mi starczyło 🤔 ale jak na pewno się uda to wiadomo, wsiadam i jadę 🤩🥳🥳🥳
poznań brzmi jak kawa u mnie😂

Ja przepraszam, że się wtrącę, ale chciałabym zostawić zdjęcie dla @Ladycarooo (doszły mnie słuchy, że jest fanką pozytywnych testów). I już nie będę obiecuję, wstawię jeszcze tylko wyniki proga i przyrost bety 😝
Ej ale staremu to daj ten wypasiony, z napisem „pregnant” 😀 a nie ta biedę co kupujemy masowo byle więcej i taniej 😆

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry