hachette
Fanka BB :)
A teraz coś się zmienia, Wasze wakacje aktualne?ja byłam gotowa odpuścić na wakacje, czy to się liczy?
Ja mam wrażenie, że to jest taki standardowy tekst jak nie wiesz co powiedzieć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A teraz coś się zmienia, Wasze wakacje aktualne?ja byłam gotowa odpuścić na wakacje, czy to się liczy?
Ja mam wrażenie, że to jest taki standardowy tekst jak nie wiesz co powiedzieć![]()
no ale spacjalnie założyć konto, żeby to napisać?ja byłam gotowa odpuścić na wakacje, czy to się liczy?
To jak wypije herbatkę i zrobię świece to mój organizm przestanie zabijać plemniki starego ?O patrzcie na to![]()
aktualneA teraz coś się zmienia, Wasze wakacje aktualne?
To lepiej się ugryźć w językja byłam gotowa odpuścić na wakacje, czy to się liczy?
jeszcze musisz wyluzować, to moze taki wyluzowany przestanieTo jak wypije herbatkę i zrobię świece to mój organizm przestanie zabijać plemniki starego ?
może jakieś dodatkowe punkty się tak zdobywano ale spacjalnie założyć konto, żeby to napisać?![]()
Ja odwołam immunologa, powiem mu, ze wyluzowała i pije herbatkijeszcze musisz wyluzować, to moze taki wyluzowany przestanie
jak plemniczek leciał, to jeszcze nie myślałam o odpuszczeniu, dopiero kilka dni po owuTo lepiej się ugryźć w język![]()
Tak liczy się bo już twój mózg myślał o wakacjach i w macicy leciała muzyczka wakacyjna i plemniczek sobie na chillu dotarł