reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny i chyba u mnie też się zbliża @ mam dostać 3go czerwca. Zawsze mnie boli brzuch na 1 dzień przed lub w dniu kiedy mam dostać @, a teraz już czuję ból w podbrzuszu i wysypało mnie na twarzy. Więc pewnie przyjdzie @

U mnie to już w zasadzie pozostał najcięższy kaliber :). Ale to nie znaczy, że innym się nie udaje na samym Clo czy Aromku. Wprost przeciwnie, sądzę że większość przypadków da się w ten sposób naprawić :).
U mnie też są owulacje kilka potwierdzonych na USG. Słyszałam, że przy pięknych owulacjach też nie raz stymulują,aby wspomóc właśnie.

Kobietki pomóżcie bo już zgłupiałam. Robie testy owu beż monitoringu w tym cyklu. W piatek owulak dwie kreski ale brakuje do pozytywu i premom oznaczył jako high w sobotę nie testowałam nie miałam kiedy a w niedziele tak samo znowu owulak dwie kreski ciemne jak dla mnie też brakowało do pozytywu tez premom dało jako high i dzis tak samo tyle że widać różnicę ze to jest definitywnie pozytyw i znowu high w aplikacji... Dobrze myślę że dopiero dziś jest pozytyw czy to może być że w sobotę juz wyszedł pozytyw który przegapiłam?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry