MartaS89
Fanka BB :)
Rozumiem. Trzymam kciuki i powodzeniaNigdy się nie udało. Ani po symulacji, ani po inseminacji pierwszej i drugiej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem. Trzymam kciuki i powodzeniaNigdy się nie udało. Ani po symulacji, ani po inseminacji pierwszej i drugiej.
U mnie to już w zasadzie pozostał najcięższy kaliberRozumiem. Trzymam kciuki i powodzenia![]()
U mnie też są owulacje kilka potwierdzonych na USG. Słyszałam, że przy pięknych owulacjach też nie raz stymulują,aby wspomóc właśnie.U mnie to już w zasadzie pozostał najcięższy kaliber. Ale to nie znaczy, że innym się nie udaje na samym Clo czy Aromku. Wprost przeciwnie, sądzę że większość przypadków da się w ten sposób naprawić
.
To pewnie zależy co jest przyczyną niepowodzeń. My się już pewnie nie dowiemy o co chodzi. Ale czasem wystarczy takie turbodoładowanie i wszystko jest gitU mnie też są owulacje kilka potwierdzonych na USG. Słyszałam, że przy pięknych owulacjach też nie raz stymulują,aby wspomóc właśnie.
jest mi niedobrzeJa za to mogę gmerać sobie w oku bez opamiętaniaautentyk, mogę położyć sobie palec na soczewce i nawet nie mrugnę
jedyne co mnie łamie to jak przy nakładaniu tuszu do rzęs urażę się szczoteczką, auć.
no nie następnamam to samo, moge se wsadzić palec do oka i nie robi mi to
Na mnie tez to nie działa ;P chociaż apropo soczewek to raz mi uciekła soczewka pod powiekę i to tak mega daleko. Nie było to łatwe zadanie i wtedy się mocno nagmerałam w tym okuno nie następna![]()
Ja też już jestem przy "cięższym kalibrze" ;-) Owulacje może piękne, ale nieskuteczne jak dotąd ;-) Co nie znaczy oczywiście, że nie działają u innych.U mnie też są owulacje kilka potwierdzonych na USG. Słyszałam, że przy pięknych owulacjach też nie raz stymulują,aby wspomóc właśnie.