Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WowMam proga, ładnyPowtarzać, czy sobie odpuścić?
![]()
przestańcie reagować, tylko powiedzcie czy wydawać dodatkową kasę i znów czekać tyle przy takim proguMam proga, ładnyPowtarzać, czy sobie odpuścić?
![]()
jedyna porządna! DziękujęWowja bym powtorzyla chyba z ciekawości czy wystrzelił skoro juz był taki piekny
![]()
Ja bym nie robiłaprzestańcie reagować, tylko powiedzcie czy wydawać dodatkową kasę i znów czekać tyle przy takim progu![]()
przestańcie reagować, tylko powiedzcie czy wydawać dodatkową kasę i znów czekać tyle przy takim progu![]()
A już myślałam, że dziś najwcześniej wstałam ;-)
Cześć wszystkim! Jakie plany?
Przede mną kolejny dzień maratonu. Muszę zdążyć pojechać do labo na pobranie krwi zanim zacznę pracę o 7:45... Dziś moi dwujęzyczni piszą maturę z j. polskiego. Będę się chyba bardziej stresować niż oni... Gdy skończą, mają obiecane polskie słodycze i... kabanosy ;-)
A Wy, jak wspominacie swoją maturę albo zakończenie szkoły?
Wow! Ciekawe czy Polsce są takie szkoły, a metodę Montessori pamiętam ze studiówteż piękne czasy
Hahaha ok, przekonałyście mnieZobacz załącznik 1406476
przestańcie reagować, tylko powiedzcie czy wydawać dodatkową kasę i znów czekać tyle przy takim progu![]()
Te pinki z szybką to chyba trzeba otworzyć bo póki nie masz jebitnej czerwonej krechy to możesz zgadywać czy to kreska czy cieńByło mi wstyd za ten rozwalony testale jak się okazało, że nie jestem odosobnionym przypadkiem to luz
![]()