Mmiiaa
Fanka BB :)
Kochana wiem ale mam to hsg z samego rana w poniedziałek i bym musiala isc już w czwartek/piatek zdjąć. A ja kocham moje pazurkiJak masz żele i chcesz zdjąć to idź do salonu kosmetycznego na usługę ściągania żelu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana wiem ale mam to hsg z samego rana w poniedziałek i bym musiala isc już w czwartek/piatek zdjąć. A ja kocham moje pazurkiJak masz żele i chcesz zdjąć to idź do salonu kosmetycznego na usługę ściągania żelu![]()
Spokojnie, po tym co właśnie przeczytałam na swój temat przestanę się udzielać na tym forum. Idź, bądź babyboomową celebrytką na lutowych mamach![]()
strasznie mi z tego powodu wszystko jedno. Obraziłaś już wszystkich czy jeszcze kogoś masz na liście!O kochana, tym już ostro przesadziłaś. To co wyrabiałaś na listopadowych 2021 to była przesada, ale w żadnym momencie nie miałam na celu obrażenie kogokolwiek. Tobie jednak język wcale się nie skrócił i tobie jako jedynej dziecka nigdy nie życzę.
Ja tez musiałam zdjąć a mam jak pergamin swoje. No ale ja miałam narkozę. Myśle ze skazujący wystarczyKochana wiem ale mam to hsg z samego rana w poniedziałek i bym musiala isc już w czwartek/piatek zdjąć. A ja kocham moje pazurkioczywiście no jak juz trzeba to sie poświęcę, na razie musze sie z tym pogodzić
![]()
Ty tak na poważnie?O kochana, tym już ostro przesadziłaś. To co wyrabiałaś na listopadowych 2021 to była przesada, ale w żadnym momencie nie miałam na celu obrażenie kogokolwiek. Tobie jednak język wcale się nie skrócił i tobie jako jedynej dziecka nigdy nie życzę.
gratuluję Ci twojego "serca pełnego empatii". Pisać osobie po stratach takie teksty pokazało kim jesteśO kochana, tym już ostro przesadziłaś. To co wyrabiałaś na listopadowych 2021 to była przesada, ale w żadnym momencie nie miałam na celu obrażenie kogokolwiek. Tobie jednak język wcale się nie skrócił i tobie jako jedynej dziecka nigdy nie życzę.
Jezu to ja chce na te mamusiowe!mam nadzieję, że w wątku mamusiowym na którym jesteś nie będzie hejtu i plucia jadem bo nie jedno widziałam na wątkach mamusiowych (tam dopiero są fajne akcje pełne jadu) Życzę donoszenia ciąży.