Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W to akurat nie uwierzę![]()
dlatego mam też zwykły!mój Stary by zapytał co to znaczy![]()
Weź jeszcze spróbuj na innych wątkach staraczek, aż ciekawa jestem jakie tam błogosławione niewiasty siedzą i jak przyjmą twoją radosną nowinęLiczyłam na mini refleksję z waszej strony. Totalnie rozumiem was, wasze walki, starania, rozumiem ile emocji i pieniędzy was to kosztuje. I znow podkreślę - podziwiam was za to jak nikogo innego. Ale mam wrażenie że zatraciłyście się w swoich emocjach i przeżyciach, co jest w pełni zrozumiałe, a z drugiej strony niepokojącewidzę jednak, że moje nadzieje były zupełnie płonne, a każdy, kto przychodzi i chce wam dodać otuchy spotyka się ze złośliwością. Dlatego nie, nie mam na tym forum już czego szukać
![]()
a może tobie wpadnie do głowy, że toW żadnym momencie nie nazwałam was żmijami, to padło już później. Nie, nie żal mi zdrowia, bo może jakimś cudem którejś z was jednak wpadnie do głowy myśl żeby po prostu czasami być minimalnie milszym dla kogoś? Ze ktoś NAPRAWDĘ może szczerze życzyć wam dobrze?
wiesz, ze jak czytałam początek Twojego posta to nawet myślałam, ze ktoś może szczerze życzyć, ale im dalej w las tym gorzej byłoW żadnym momencie nie nazwałam was żmijami, to padło już później. Nie, nie żal mi zdrowia, bo może jakimś cudem którejś z was jednak wpadnie do głowy myśl żeby po prostu czasami być minimalnie milszym dla kogoś? Ze ktoś NAPRAWDĘ może szczerze życzyć wam dobrze?
a może tobie wpadnie do głowy, że to co wypisujesz w wątku dla staraczek to brak szacunku, empatii i jest mocno nie na miejscu? I też mogę dostać bana. Trudno.W żadnym momencie nie nazwałam was żmijami, to padło już później. Nie, nie żal mi zdrowia, bo może jakimś cudem którejś z was jednak wpadnie do głowy myśl żeby po prostu czasami być minimalnie milszym dla kogoś? Ze ktoś NAPRAWDĘ może szczerze życzyć wam dobrze?