Owulacja
Fanka BB :)
Zajebiście wyglądającaHmmm, doradźcie mi po 2 miesiącach zwolnienia powinnam jutro iść do biura a) zajebiscie wyglądająca b) jak styrana życiem ? Bo już sama nie wiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zajebiście wyglądającaHmmm, doradźcie mi po 2 miesiącach zwolnienia powinnam jutro iść do biura a) zajebiscie wyglądająca b) jak styrana życiem ? Bo już sama nie wiem![]()
Wygląda jak mój pierdzielMój stary pozdrawia wszystkich Fąfli z forum![]()
Ja mojemu w zeszłym roku wysłałam zdjęcie brzucha z napisem cześć tatusiuJa, jak pokazałam mojemu test z dwoma kreskami, to popatrzył na mnie jakbym nie ja stała przed nim, tylko jakaś Mata Hari i zapytał co to znaczy "dwie kreski"Ale on to humanista, a nie matematyk żeby liczyć kreski
Wybaczyłam mu
.
Jak mu pokazałam te blade jak dupa pinki to powiedział, ze gdyby to był test covidowy to by pacjentowi zaliczył XDJa, jak pokazałam mojemu test z dwoma kreskami, to popatrzył na mnie jakbym nie ja stała przed nim, tylko jakaś Mata Hari i zapytał co to znaczy "dwie kreski"Ale on to humanista, a nie matematyk żeby liczyć kreski
Wybaczyłam mu
.
Trzymajmy się razem, ale oddaj mi trochę progaNo i mam przez Was przesrane na ciążowym!![]()
ja zostawię to bez komentarza bo już komentować się nie chceNo i mam przez Was przesrane na ciążowym!![]()
Rozumiem, że pacjentka @Moonstone zaliczona!! To chłop miał na myśliJak mu pokazałam te blade jak dupa pinki to powiedział, ze gdyby to był test covidowy to by pacjentowi zaliczył XD
już wytwarzam dla Ciebie specjalną gratisową dawkę, ale uwaga! Mogę przez to zacząć pierdziećTrzymajmy się razem, ale oddaj mi trochę proga
Btw, co tam fajnego się na lutowkach dzieje? Jakaś drama XD
PadłamNo i mam przez Was przesrane na ciążowym!![]()