Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widziałyście jak życzy wszystkim mądrzejszych dzieci od matek?![]()
niestety, metforminaEj mam dylemat... muszę wybrać na dziś- wino czy metformina ?![]()
Od kiedy to jajko jest mądrzejsze od kury?![]()
niestety, metformina
Mąż otworzył piwo XDw sumie może nawet lepiej ... nie jestem w nastroju nawet na wino
![]()
Ale tam żadna z nas, poza @pluto_nova się nawet nie odezwałaNajbardziej mnie rozbawiło "odzywają się nawet te nie w ciąży". Conajmniej jakby to nie było publiczne forum i conajmniej vol 2. Jakby wiedziała cokolwiek o moim cyklu aktualnymczy tam innych dziewczyn dających reakcje pod postami
Ile jeszcze jest tych szczytów żenady?![]()
#teamnastrojnametforminew sumie może nawet lepiej ... nie jestem w nastroju nawet na wino
![]()
ale niektóre żmije dały reakcje pod postami
Ja po 2 mcach wróciłam wyglądająca zajebiscie, ba, nawet się umalowałam czego nigdy nie robięHmmm, doradźcie mi po 2 miesiącach zwolnienia powinnam jutro iść do biura a) zajebiscie wyglądająca b) jak styrana życiem ? Bo już sama nie wiem![]()
Chodź do mnie, zrobię Ci burgera jakiego sobie zamarzysz a Ty będziesz leżeć i pachnieć![]()
Ja robiłam dziś burgery i nie wpadłaś....O jezuuu taaaak!daj adres !
Mysle ze nie chrapie bardziej niż mój buldogz resztą naciesz się bo po wakacjach zostaje w Hiszpanii
![]()
Ja też!Nie No. Teraz to muszę zobaczyć XD
To musi być troll...widziałyście jak życzy wszystkim mądrzejszych dzieci od matek?![]()