Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję za odpowiedź, to jeszcze trzy dni biorę i czekam na @ :-)Ja jadę na luteinie i mam brać 10 dni
ja właśnie idę bo mi się progesteron w niedzielę kończy.U mnie też ciągle seksy xD już mam dość
Zrobiłam sobie przy okazji progesteron i ciekawe co tam wyjdzie, w piątek gin
Mnie stary za mała ryske by zaciukał a co dopiero jakbym w coś przywaliłaO nie, to moj kocha ten samochód chyba bardziej niz mnie wiec napewno by zauwazyl![]()
No ja juz na kreseczkach pisalam ze bialo, cudu nie maTestujące prosze o rychłe info jak sytuacja
Ja zrobiłam małą ryske, powiedzial ze sie z tym liczył xDO nie, to moj kocha ten samochód chyba bardziej niz mnie wiec napewno by zauwazyl![]()
Ja kiedyś wymusiłam kolesiowi na skrzyżowaniu i był dzwonMnie stary za mała ryske zaciukał a co dopiero jakbym w coś przywaliłaod razu byM się sama spakowała i wyjechała w Bieszczady
To jest życiowa rozterka i jakaż jawna niesprawiedliwośćW ogóle jeśli spanie jest potrzeba fizjologiczną jak sikanie np, to czemu moge iść siku w pracy a jak chce se pospać to nie moge