U
użytkownik 207953
Gość
uprawianie seksu tez jest potrzeba fizjologicznaTo jest życiowa rozterka i jakaż jawna niesprawiedliwość![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uprawianie seksu tez jest potrzeba fizjologicznaTo jest życiowa rozterka i jakaż jawna niesprawiedliwość![]()
BielTestujące prosze o rychłe info jak sytuacja
Olka, to jak już weźmiesz tego lapka i poczujesz się jak w pracy, to przy krzywej nie można w kimonkoU nas możnajak masz wolną chwilę
Opowiadasz czasem o nim i szczerze to nie dziwię się, ze jest już byłymJa kiedyś wymusiłam kolesiowi na skrzyżowaniu i był dzwoni zadzwoniłam do już byłego teraz męża i mu mówię, że miałam wypadek a on 2 pierwsze pytanie to z czyjej winy i czy auto ok... O mnie czy ok nawet nie zapytał
![]()
Olka, to jak już weźmiesz tego lapka i poczujesz się jak w pracy, to przy krzywej nie można w kimonko![]()
A to jeszcze dwa razyHa ha hajeszcze jakąś odprężającą muzykę powinnam włączyć
Prawie zemdlałam jak mi babka w żyle grzebała![]()
Ehh. A niektórzy nadal zaskoczenie bo przecież nie bił i nie pił..Opowiadasz czasem o nim i szczerze to nie dziwię się, ze jest już byłym![]()
No jak ludzie mają tak wygórowane wymagania odnośnie partnera, żeby nie bił i nie pił to ja się nie dziwię, że tyle dziwnych związków istniejeEhh. A niektórzy nadal zaskoczenie bo przecież nie bił i nie pił..
Na szczęście to już za mną i nowy rozdział się piszeNatomiast mimo wszystko chciałabym, żeby też mu się udało i żeby sobie ułożył życie na nowo.