L
Ladycarooo
Gość
Jezu, siedze już w robocie w biurze i dalej zero motywacji do pracy... tylko teraz nie mogę posprzątać ani nic ugotować w domu, więc marnowanie czasu podwójne 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i to jest stary na medalJa póki co mam za sobą wjechanie w krawęznik na pełneji chyba coś uszkodziłam, ale Stary mnie oszczedza i mi tego nie wypomina
![]()
A czemu w biurze?Jezu, siedze już w robocie w biurze i dalej zero motywacji do pracy... tylko teraz nie mogę posprzątać ani nic ugotować w domu, więc marnowanie czasu podwójne![]()
Bo idę na rurę, a że nie umiem dojechać sama do Wawy i póki comamy jeden samochód, to się zabieram do roboty ze starym i po pracy idę na rurę xDA czemu w biurze?![]()
Ja tez dzisiaj jestem w biurze. Wypiłam już dwie kawy, gadam z każdą osobą, którą spotkam- bo przecież nie widujemy się codziennie itd…Jezu, siedze już w robocie w biurze i dalej zero motywacji do pracy... tylko teraz nie mogę posprzątać ani nic ugotować w domu, więc marnowanie czasu podwójne![]()
Jezu, siedze już w robocie w biurze i dalej zero motywacji do pracy... tylko teraz nie mogę posprzątać ani nic ugotować w domu, więc marnowanie czasu podwójne![]()
Niby mogliby, ale jestem jedną z najbardziej doświadczonych osób w zespole i czasem potrzebują mojej wiedzyDlatego ja jestem za zwalnianiem z obowiązku świadczenia pracy
Mój mąż tak kiedyś miał. I jeszcze koleś mi chciał wyrwać paczkę, bo on był pierwszy w kolejce więc to jego ;D.Ja ostatnio gdzieś w necie czytałam opowieść, jak to stała kolejka ludzi do paczkomatu, a ziomek sobie otworzył skrytkę aplikacją i też mu zrobił dziad awanti, ze się wpycha xD