reklama

Staraczki 2022

reklama
Nie do mnie pytanie ale mi na przykład przyklepali termin na HSG kiedy miałam okres, więc wymazy nie wchodziły w grę ale sami mi zrobili w szpitalu ;).
Nieee... mialam zwykla cytologie robiona 13 dni temu i chyba jeszcze nie ma wyniku albo jest ok, ale nie wiem czy ona to sprawdza co masz na mysli🤷‍♀️
No to może i będą robić na miejscu, tylko ja czekałam na wynik kilka dni i tam była cytologia, chlamydia i stopień czystości pochwy. Ciekawe, jak to jest z tymi badaniami

No to może i będą robić na miejscu, tylko ja czekałam na wynik kilka dni i tam była cytologia, chlamydia i stopień czystości pochwy. Ciekawe, jak to jest z tymi badaniami
Pewnie w każdym miejscu mają jakieś swoje procedury. Moja koleżanka była też zapisana na HSG i tam lekarz powiedział, że bez badania nasienia partnera jej nie zrobi. Na badanie ma przyjść ze swoimi wszystkimi badaniami, które do tej pory robiła i jego wynikami.

reklama
Tak mnie to wlurza, ze nawet przy stosunkowo tak nieskomplikowanym badaniu są różne podejscia i wymagania. No zglupiec idzie!🤦‍♀️
U mnie też chciał badania nasienia,ale ja poczekam,bo w lipcu będę znów robiła cytologię płynną to od razu z wymazem na chlamydie mycoplazma ureaplasma i jak wszystko będzie w porządku to cisnę ostro gina na HSG,nie ma bata, że mnie nie weźmie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry