U
użytkownik 207953
Gość
No to nie umiem się wypowiedzieć bo nie znam firmyMultipharm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to nie umiem się wypowiedzieć bo nie znam firmyMultipharm
a zdjęcie robiłaś teraz czy od razu po zrobieniu testu?Nie leżał,jest z dziś rana
Ten test jest zalany. Nie da się z niego wyczytać czy to ciąża. Skoro betę już zrobiłaś to zaraz będziesz miała jasną odpowiedź i nie musisz machać tu testami uprzednio wcale się nie witając.Dziewczyny! Co myślicie ?
Jestem po poronieniu.
5takich testów,dziś robiłam betę czekam na wyniki.
test zalanyDziewczyny! Co myślicie ?
Jestem po poronieniu.
Pewnie w każdym miejscu mają jakieś swoje procedury. Moja koleżanka była też zapisana na HSG i tam lekarz powiedział, że bez badania nasienia partnera jej nie zrobi. Na badanie ma przyjść ze swoimi wszystkimi badaniami, które do tej pory robiła i jego wynikami.
Dziewczyny! Co myślicie ?
Jestem po poronieniu.
BezczelnaUhu zluzuj gacie mała![]()
Nie, nie sama. Świadkowa rzecz jasna ale jak pytała jak mniej więcej bym chciała, żeby to wyglądało, to powiedziałam jej konkretnie, że tam chceU nas jest tak, ze świadkowa i zaproszone panie organizują panieński, panna młoda najczęściej nic nie wie i ma niespodziankęu Was sama organizujesz?
Prawdopodobnie to ta sama ameba, co mówiła, że skasuje konto i teraz pewnie założyła nowe xDWróciła trolica![]()
U mnie żadnych antybiotyków, weszłam do gabinetu z marszu i tak z niego wyszłam... do pracy. I to 2 razy ;-)Będziesz miała HSG? Jakie badania musisz zrobić przed ?